Søg i denne blog...

Enkel adresse til bloggen:
http://www.hjemmet.dk/Soffie/blog
Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Dans har flere aspekter

Publiceret: 24 jan 12:32
Tags: danseskole, sport, sportsgren, vild med dans, dans

Dansen som sportsgren er absolut ikke blevet mindre, siden vi allesammen, for efterhånden en del år siden, stiftede bekendtskab med TV2-programmet Vild med Dans.

Siden første sæson er det kun blevet større, hvormed det i dag har en stabil seerbase på flere millioner danskere: Dette er vel at mærke i et lille land som Danmark, hvor sportsgrenen i sig selv ikke har voldsomt mange udøvere.

Men som danseskole i København, virker det da til at der er blevet skabt en eller anden form for tendens, hvor folk alligevel skal have prøvet sporten af, nu hvor de har set den i fjernsynet.

 

Hvorfor er dans fedt?

En af årsagerne til, at de unge rent faktisk nyder sporten og ikke opgiver den for andre, mere populære typer sport, er konkurrencen.

For på trods af, at dansen ikke nødvendigvis er en af de helt store sportsgrene i Danmark, som eksempelvis fodbold, er der alligevel meget stor konkurrence og mange, mange timers træning lagt bagved enhver konkurrencedeltagelse.

Andre vælger at gøre det hele for sjov: Altså er der lavet et meget stærkt grundlag, som i bund og grund giver plads til alle og enhver.

Facebook-kommentarer

Kommentarer

0
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Sidst online: 24 jan 14:36

Opslagstavlen

Opslagstavlen

Mangler du pennevenner, leder du efter gamle skolekammerater eller samler du receptkuverter eller andet,  så kan du gratis oprette en elektronisk indlæg på Hjemmets opslagstavle.
 

Så mange er vi:

Medlemmer: 12317
Ny blog-indlæg sidste dage: 10
Nye billeder dag: 0