Søg i denne blog...

Enkel adresse til bloggen:
http://www.hjemmet.dk/ErikOlsen/blog
Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Få 3 tilbud på VVS service - helt gratis

Publiceret: 5 feb 17:07
Tags: blikkenslager, tilbud, vvs

Søger du et vvs firma på Amager? på 3vvstilbud.dk kan du gratis og enkelt få tre konkurrencedygtige tilbud. Vi ekspederer dit problem videre til vores tilknyttede potentielle vvs installatører, der gerne vil byde på dit problem. Inden for 48 timer får du 3 friske tilbud som du selv kan anvende. Hvis du ikke vil bruge de kontakter der bliver skabt, er du velkommen til at afslå dem alle. Med det rigtige tilbud kan du spare op til 40% i forhold til standardprisen. Vvs mændene konkurrerer ikke udelukkende på pris men også på, om de har plads i ordrebogen til at kunne præcis den dato der passer i din dagligdag, om de har gode ratings osv.

En vvs-energispecialist arbejder med alle typer af varmeanlæg, hvad enten det er biobrændselfyr, fjernvarmeanlæg eller biogas i København City. Han måler miljøbelastningen og ved hjælp af justering er han ansvarlig for, at forbrændingen er optimal og systemet kører optimalt. En vvs-ventilationstekniker sikrer, at indeklimaet er som det skal være. Han beskæftiger sig med ventilationsanlæg i store og små byggerier. Det kan være små airconditionanlæg, industrielle airconditionanlæg eller de helt store airconditionanlæg i industribygninger og institutioner, som skal installeres eller renoveres. Få løst dit vvs-problem hurtigt og effektivt.

Facebook-kommentarer

Kommentarer

0
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Sidst online: 5 feb 17:03

Opslagstavlen

Opslagstavlen

Mangler du pennevenner, leder du efter gamle skolekammerater eller samler du receptkuverter eller andet,  så kan du gratis oprette en elektronisk indlæg på Hjemmets opslagstavle.
 

Så mange er vi:

Medlemmer: 12307
Ny blog-indlæg sidste dage: 3
Nye billeder dag: 8