Annonce

Få spændende, glade og hyggelige artikler samt nemme og lækre madopskrifter til både hverdag og fest. Du får også spændende og unikke tilbud. Sendes fredag og søndag.

Bliv abonnent på Hjemmet

Få 26 numre af Hjemmet + 2 Rosendahl fade

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bountybarer med appelsin

Runas madblog
Lav dine egne bounty med en frisk smag af appelsin. Hvis du endnu ikke kender kondenseret mælk, er her en god anledning til at udvide repertoiret.

Jeg elsker bounty – og helst i den hjemmelavede version! Det er sjovt at forme kokosmassen til små barer, så tag endelig ungerne med i køkkenet.

 

Prøv også min opskrift på chokoladetærte med nøddebund - TRYK HER!

Jeg har givet den klassiske version et syrligt indspark med appelsinskal og appelsinsaft i kokosmassen og lidt strimlet appelsinskal på toppen. Hvis du foretrækker den helt enkle udgave, udelader du selvfølgelig bare appelsinen.

Ca. 25 stk.

Arbejdstid: ca. 1 time
Frysetid: 1 time

 

300 g kokosmel

1 dåse kondenseret mælk (fås i velassorterede supermarkeder og hos etniske grønthandlere) 

1 appelsin (øko)

400 g mørk chokolade

Drys:

fintrevet appelsinskal (øko)

 

1. Bland kokosmel, kondenseret mælk, fintrevet appelsinskal og saften fra en ½ appelsin godt sammen.

Annonce

 

2. Form kokosblandingen til ca. 25 barer. Hvis du dypper hænderne i koldt vand, er de lettere at forme.

 

3. Sæt barerne i fryseren i 1 times tid, så de er godt kolde.

 

4. Smelt chokoladen, og overtræk barerne hermed. Drys med fintrevet appelsinskal, inden chokoladen størkner. Opbevar barerne på køl – de kan snildt holde sig i 1 uges tid, hvis de får lov.

 

 

Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 25-01-2016

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Runas madblog

Runa Pihlmann, journalist og madredaktør på Hjemmet, gift med Tom og mor til en lille søn. Vild med at bage og kokkerere i køkkenet.

Dagens lækkeri

Hjemmets Markedsplads

Har du også en masse gamle ting du ikke bruger? Glemte sager, der bare står og samler støv på loftet? Så er Hjemmets nye Markedsplads lige noget for dig...
Klik dig ind og se alle de fine ting og sager her