Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Citronroulade

Runas madblog
I går kom min veninde forbi til kaffe. Hun havde på forhånd bestilt en citronroulade, da det er én af hendes favoritkager.

Jeg elsker, når folk har en holdning til mad – og ikke mindst kager – så jeg gik fluks i gang med rouladen, som jeg ikke har bagt i flere måneder.

 

Heldigvis havde jeg lavet et notat i opskriften om at huske at lade kagen køle HELT af, inden jeg fordelte citroncremen. Den fejl begik jeg nemlig sidst, og det resulterede i en temmelig mislykket citronroulade med en nærmest ikke-eksisterende creme, der forsvandt på grund af den varme kage.

 

Men denne gang blev rouladen lige efter bogen, og min veninde og jeg guffede lystigt i os. Ifølge opskriften burde der være nok til otte personer, men vi to gjorde næsten kål på den. Ret imponerende, synes vi selv.

Annonce
Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 07-03-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!