Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

En lille appetitvækker

Runas madblog
For et par år siden fik jeg lokket min mand med på et italiensk madlavningskursus, og siden da har han brillereret i køkkenet med de fem retter, vi lærte på kurset.

En af dem er denne lille appetitvækker, der med mængden af mascarpone (en vanedannende, italiensk friskost) ikke er for de fedtforskrækkede.

 

Den kræver lidt fingersnilde af fremstille – især driller båndet af purløg, der skal bindes omkring ”maven” på de små hapsere. Så sørg for at have rigeligt med purløg.

 

Til fire personer skal du bruge 12 skiver bresaola (lufttørret okseinderlår), et bæger mascarponeost, en potte purløg, citronskal af en halv økologisk citron og lidt citronsaft. Servér evt. hapserne med lidt flutes.

 

Bland mascarponen med klippet purløg (gem mindst to lange stilke purløg til hver skive kød) og lidt revet citronskal. Bliver massen for tør, så dryp lidt citronsaft i – men den må endelig ikke blive for flydende.

Annonce

 

Læg en skefuld fyld på hver skive bresaola, rul sammen og bind to stilke purløg omkring. Læg hapserne på et fad og servér med flutes.

Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 23-03-2013