Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Franske fristelser

Runas madblog
Efter en tur på det lille konditori ”Nikolaus Strangas conditori & cakeaway”, som jeg tidligere har omtalt her på bloggen, besluttede jeg mig for selv at prøve kræfter med de franske makroner, macarons.

Det krævede lidt tid i køkkenet, men var uden tvivl arbejdet værd, da jeg undervejs nåede at føle mig lidt som en konditor, mens jeg stod der og trykkede makronmassen ud af sprøjteposen.

 

Sammenlignet med Nikolaus’ små kunstværker ser mine makroner en anelse forkølede ud. Men smagen – den fejler ikke noget !

Annonce
Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 22-12-2012

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!