Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Grøn, grønnere guacamole

Runas madblog
Jeg elsker avocado og er vokset op med halve avocadoer med rejer og thousand island-dressing. Der er blevet lidt længere i mellem, at den gamle klassiker lander på min tallerken, men avocadoen slipper jeg ikke.

Når man først har lært at grave sig frem til de modne avocadoer i grønthandlerens kasser, glemmer man det aldrig. Gå udenom de stenhårde og fyld de bløde i indkøbsnettet.

Jeg bruger især avocadoer til at lave guacamole af, da det er meget anvendeligt til bl.a. sandwich, som dip til nachos, blandet med pasta, som dressing til en salat eller som tilbehør til quesadillas, som jeg nok skal skrive om en anden god gang.

Denne version er super cremet og har lidt bid pga. chilien.

 

2 personer

2 modne avocadoer

1 fed hvidløg

1 dl fast græsk yoghurt

2 spsk. limesaft

1 tomat

¼ rød chili

½ bundt frisk koriander

½ tsk. salt

 

1.  Kom avocadoer, hvidløg, yoghurt og limesaft i en blender og kør til ensartet konsistens.

Annonce

 

2. Skold tomaten, pil skindet af og kom tomaten i blenderen sammen med chili og koriander. Kør igen og smag guacamolen til med salt og evt. mere limesaft.

 

Tip: Guacamole kan holde sig et par dage i køleskab.

Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 05-08-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!