Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Grønne pandekager

Runas madblog
Pandekager behøver ikke kun være noget med syltetøj og flødeskum (intet galt i det – tværtimod!). Men da jeg synes, det er enormt hyggeligt at stå med den store pande på komfuret og forsøge at vende pandekagerne i luften, bliver det også til madpandekager engang imellem.

I aften står den på disse nærmest selvlysende spinat-pandekager, der gav ovnlyset et grønligt skær, mens de gratinerede bag ovnlågen.

 

Hver pandekage har jeg fyldt med en heftig tomatsovs fyldt med masser af friske tomater og krydderier – herunder selvfølgelig chili. Sovsen lader jeg koge et par timer, så den bliver tyk og lækker. Samtidig risikerer jeg ikke, at den løber ud af pandekagerne.

 

Jeg laver altid en ordentlig portion tomatsovs, for er der noget til overs, bruger jeg det på f.eks. en pizza, i lasagne eller en anden pastaret.

 

 

Annonce
Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 15-03-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!