Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Halvfrossen tiramisu

Runas madblog
Jeg er ikke meget for smagen af kaffe, men når det kommer til den italienske dessert tiramisu, forholder det sig ganske anderledes. En tiramisu uden en snert af kaffesmag er ligesom ikke helt rigtig.

At den både smager godt og pynter på bordet gør den velegnet at servere for gæster. Og når den så oven i købet er let at lave, kan man vel nærmest ikke forlange mere.

 

Her har jeg lavet en version, der kan fryses ned, og som skal serveres halvfrossen. Den kan derfor laves i god tid. I øvrigt smager en tiramisu i denne udgave lidt friskere end en almindelig, som godt kan blive en anelse tung.

Annonce
Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 14-12-2012

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!