Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Hjemmelavede bountybarer

1
Runas madblog
Her i julen giver jeg los, når konfektskålen med nougat og marcipan kommer forbi. Men nogle gange bliver det trods alt lige rigeligt sødt – selv for en sukkergris som mig.

Derfor er disse hjemmelavede bountybarer en frisk og afvekslende godbid. I modsætning til dem, man køber, har jeg overtrukket barerne med mørk chokolade. Og for lige at skrue ekstra op for den friske smag – og det smukke ydre, selvfølgelig – ­ har jeg drysset lidt frysetørret hindbær på toppen.

 

Hvis du har børn eller børnebørn, så tag dem med i køkkenet. De vil elske at være med til at forme kokosblandingen til små barer.

 

Ca. 25 stk.

300 g kokosmel

1 dåse kondenseret mælk

250 g mørk chokolade

Drys:

frysetørret hindbær

 

1. Bland kokosmel og kondenseret mælk godt sammen.

 

2. Form kokosblandingen til ca. 25 barer. Hvis du dypper hænderne i koldt vand, er de lettere at forme.

 

3. Sæt barerne i køleskabet i et par timer, så de er godt kolde.

Annonce

 

4. Smelt chokoladen og overtræk barerne hermed. Drys med frysetørret hindbær, inden chokoladen størkner.

 

Tip: Kondenseret mælk fås hos velassorterede supermarkeder og indvandrerbutikker.

Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 16-12-2013

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

1
7 jan 2014 03:31

Mmm, elsker bountybars

De ser virkelig lækre ud :)

Hilsen Samantha

http://samanthafotheringham.dk/

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!