Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Hvaffor en figen?

Runas madblog
Forleden havde min grønthandler tilbud på friske figner. Da jeg aldrig har forsøgt mig med sådan en fætter, tog jeg tilbuddet som en opfordring til at komme i gang.

Hjemme ved køkkenbordet nærstuderede jeg de buttede, lilla frugter, og pludselig kom jeg i tvivl om, hvorvidt skrællen overhovedet kunne spises.

 

Efter et par søgninger på nettet fandt jeg ud af, at skrællen sagtens kan spises, ligesom jeg også faldt over en række opskrifter med figner.

 

Resultatet blev en grøn salat med små figenbåde, smuldret gedeost, tynde skiver af pærer og lidt gylden olivenolie. Det tog få minutter at tilberede, men mums, hvor det smagte!

 

Har I eksperimenteret med en ny frugt eller grønsag? Og hvordan blev resultatet?

 

Annonce
Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 05-10-2012

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!