Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Krydret chokolademousse

Runas madblog
Forleden kom hele den pukkelryggede til kaffe, så jeg havde gang i bageriet. Men da min svigermor har sukkersyge, måtte jeg gå en stor bue uden om sukkerposen og tænke lidt alternativt, så hun ikke blot skulle nøjes med at se os andre mæske os.

Resultatet blev en chokolademousse med en god chokolade som hovedingrediens, lidt flødeskum og en pasteuriseret æggeblomme. Og for at moussen ikke skulle være alt for forudsigelig, tilføjede jeg lidt nelliker, kanel og chili (ja, der var chilien igen…).

 

Svigermor så vældig tilfreds ud – i hvert fald var glasset nærmest helt rent, da jeg fik det retur.

Annonce
Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 28-02-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!