Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kyllingesticks

Runas madblog
Jeg elsker kylling i alle afskygninger, og denne variant er ingen undtagelse. Den består i al sin enkelhed af små stykker kylling vendt i ristede krydderier.

Her har jeg brugt spidskommen, chili og koriander, men det kan man selvfølgelig selv bestemme.

 

Da havegrillen stadig er gemt langt væk, smed jeg kyllingesticksene på en pande. Bagefter satte jeg dem i en lille vase og hen på bordet. Og pludselig så aftensmaden lidt mere indbydende ud, end hvis jeg blot serverede en stor, massiv kyllingefilet.

Annonce
Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 15-03-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!