Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Mangosalsa

Runas madblog
En moden mango er skøn og en anelse eksotisk, og jeg bruger den i bl.a. salater, smoothies og chutney. I dag har jeg valgt at forvandle det gule frugtkød til hovedingrediensen i en lækker salsa.

Sammen med en håndfuld tomater, lidt chili, hvidløg, ingefær, friske basilikumblade og et skvæt citronsaft har man et skønt tilbehør til f.eks. en laksebøf eller i en kyllingeburger (se sidste uges blog).

 

Men lige så lækker en moden mango kan smage, lige så trist er det at sætte tænderne i en umoden, hård mango. Så hvis ikke jeg kan opdrive en formodnet mangofrugt, køber jeg en et par dage før, den skal bruges, så den kan nå at blive sød og saftig.

Annonce
Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 20-02-2013