Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Masser af madbrød

Runas madblog
Hvis jeg skal have lavet en masse brød uden at stå i køkkenet i flere timer, er foccacia med rosmarin og havsalt et sikkert hit.

Det eneste, der tager tid, er hævningen, der både kan foregå i og uden for køleskabet. Uden for er selvfølgelig hurtigst, da stuetemperaturen får dejen til at hæve hurtigere end bag køleskabslågen.

 

Foccacia spiser jeg både til salat og suppe, men det er også super lækkert at flække og fylde med f.eks. en god skinke eller ost.

Annonce
Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 04-01-2012

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!