Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Perfekt picnicsalat

Runas madblog
Når solen endelig skinner, er det om at komme ud af røret – og helst med lidt lækkerier, der er hurtige at tilberede. I stedet for både at lave f.eks. en pastasalat og en grøn salat, har jeg her blandet de to. Dog er pastaen udskiftet med couscous, der tager få minutter at lave.

Couscous fås efterhånden i de fleste supermarkeder og stammer oprindeligt fra det nordafrikanske køkken. Her er couscous, hvad pasta er for italienere, ris for kinesere og kartofler for os danskere.

 

Denne variant smager godt til f.eks. kylling og lam. Vil du lave alt i én-udgaven, kan du blande lidt tilberedt kylling i salaten. Så behøver du blot én beholder til hele herligheden. Bliver der noget til overs, smager det herligt i madpakken næste dag.

 

Tag picnictæppet under armen og kom ud i det blå!

 

 

2 personer

1 dl couscous

1 dl kogende vand

½ rød peber

¼ agurk

1 avocado

5 cherrytomater

Dressing:

saften fra 1 citron

3 spsk jomfruolivenolie

lidt chiliflager

salt og peber

 

1. Hæld kogende vand over couscoussen og lad den  trække i 5-8 min.

Annonce

 

2. Skær rød peber, agurk, avocado og cherrytomater i små tern.

 

Dressing:

3. Rør ingredienserne til dressingen sammen.

 

4. Bland dressingen i couscoussen og tilsæt derefter grønsagerne. Bland godt.

 

Tip: Salaten har godt af at trække et kvarters tid inden servering ­­– evt. i køletasken på vej til parken, stranden eller hvor du nu er på vej hen.

 

 

 

 

Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 17-06-2013