Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Små, sprøde rødder

Runas madblog
De små orange gulerødder med top lyser op på tallerkenen. Og foruden at pynte og smage godt, føles det også rart at gnaske sig igennem de sprøde rødder.

De kan både spises rå eller tilberedes let. Jeg har her valgt det sidste. Giv dem hellere for lidt end for meget i ovnen – det er nærmest til at tude over, hvis små friske grønsager bliver slatne og mister knækket pga. for lang tilberedning.

 

Små gulerødder med chili og sesam

2 personer

 

1 lille bundt små gulerødder (ca. 10 stk.)

1 spsk. olivenolie

1 spsk. sesamfrø (evt. sorte)

¼ rød chili (frisk)

1 tsk. flagesalt

 

1. Vask gulerødderne og skær det meste af toppen og lidt af bunden af.

 

2. Læg dem i et ovnfast fad, vend dem i olivenolie og drys med sesamfrø, finthakket chili og flagesalt.

 

3. Bag gulerødderne i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min.

 

4. Servér dem som tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ eller som snack med en dip.

Annonce
Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 02-09-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Runas madblog

Runa Pihlmann, journalist og madredaktør på Hjemmet, gift med Tom og mor til en lille søn. Vild med at bage og kokkerere i køkkenet.

Dagens lækkeri

Hjemmets Markedsplads

Har du også en masse gamle ting du ikke bruger? Glemte sager, der bare står og samler støv på loftet? Så er Hjemmets nye Markedsplads lige noget for dig...
Klik dig ind og se alle de fine ting og sager her