Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Små, sprøde rødder

Runas madblog
De små orange gulerødder med top lyser op på tallerkenen. Og foruden at pynte og smage godt, føles det også rart at gnaske sig igennem de sprøde rødder.

De kan både spises rå eller tilberedes let. Jeg har her valgt det sidste. Giv dem hellere for lidt end for meget i ovnen – det er nærmest til at tude over, hvis små friske grønsager bliver slatne og mister knækket pga. for lang tilberedning.

 

Små gulerødder med chili og sesam

2 personer

 

1 lille bundt små gulerødder (ca. 10 stk.)

1 spsk. olivenolie

1 spsk. sesamfrø (evt. sorte)

¼ rød chili (frisk)

1 tsk. flagesalt

 

1. Vask gulerødderne og skær det meste af toppen og lidt af bunden af.

 

2. Læg dem i et ovnfast fad, vend dem i olivenolie og drys med sesamfrø, finthakket chili og flagesalt.

 

3. Bag gulerødderne i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min.

 

4. Servér dem som tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ eller som snack med en dip.

Annonce
Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 02-09-2013