Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Spinat og æg i skøn forening

Runas madblog
Det er så hyggeligt og uformelt at invitere på brunch, og i stedet for at lave det helt store æggekage-orgie med cocktailpølser og boblende baconskiver, er her en lille delikat sag.

Du kan gøre det hele klar i god tid, inden gæsterne kommer, og når de så ringer på, sætter du blot de små skåle i ovnen.

 

Jeg fik det første gang på en café og tænkte, at dét måtte jeg da også kunne lave derhjemme. Som sagt, så gjort. Her er resultatet:

 

6 personer

200 g frossen helbladet spinat

1 fed hvidløg

1 løg

150 g bacon

salt, peber, revet muskatnød og sukker

6 æg

6 små skåle

 

1. Optø spinaten. Knus og hak hvidløget. Skær løget i små tern. Skær bacon i små strimler.

2. Brun bacon på panden i ca. 5 min. Tilsæt løg og hvidløg og steg videre i et par min.

3. Tilsæt spinat og smag til med salt, peber, muskatnød og lidt sukker.

4. Fordél spinat- og baconblandingen i 6 små, smurte ovnfaste skåle.

Annonce

6. Slå et æg ud i hver skål og pas på, at blommen forbliver hel – det ser pænest ud.

7. Sæt skålene i ovnen ved 200 grader i ca. 12 min. Krydr evt. med peber lige inden servering.

 

 

Sådan ser det ud, inden æg, spinat og bacon ryger i ovnen.

Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 09-09-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!