Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sunde bananmuffins

Runas madblog
Min søn er voldsomt begejstret for kage. Men da det nok ikke er så smart at fylde knægten med sukker hver dag, har jeg eksperimenteret mig frem til disse bananmuffins med lidt mørk chokolade, kanel og kardemomme.

Helt sukkerfri er de dog ikke, men min samvittighed har det bedre, end hvis jeg stikker ham en flødebolle.

 

Bare synet af de små muffins får hans mælketænder til at løbe i vand, og så gør det jo ikke noget, at han samtidig får både gulerod, squash og havregryn indenbords.

 

De er perfekte som en hurtig dessert, et lille mellemmåltid eller til at tage med på udflugt, når lækkersulten melder sig.

 

(ca. 15 stk.)

2 modne bananer

130 g sukker

½ vaniljestang + 1 spsk sukker

1 æg

1 lille gulerod

¼ squash

4 spsk mælk

150 g hvedemel

50 g havregryn

1 tsk bagepulver

½ tsk natron

40 g mørk chokolade 70%

½ tsk kanel

½ tsk kardemomme

 

  1. Mos bananerne med en stavblender og rør det luftigt med sukker og kornene fra vaniljestangen (blandet med 1 spsk sukker, så kornene bliver fordelt).
  2. Tilsæt æg, fintrevet gulerod, fintrevet squash og mælk og rør godt.
  3. Tilsæt mel, havregryn, bagepulver, natron, hakket chokolade, kanel og kardemomme og rør til ensartet konsistens.
  4. Fyld dejen i muffinforme (helst hårde) og bag ved 200 grader i ca. 20 min.
    De kan fint fryses.
Annonce
Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 10-06-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!