Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tandoori, min tandoori

Runas madblog
Hvis der skal noget lidt eksotisk på middagsbordet, graver jeg mit hemmelige krydderi frem: tandoori. Det er knaldrødt og dufter og smager af Østens mystik.

Faktisk er det ikke så mystisk, men blot en genial blanding af bl.a. hvidløg, ingefær, chili og koriander. I øvrigt er det også navnet på en speciel kubeformet ovn, men det er en helt anden historie…

 

Jeg blander krydderiet med yoghurt og marinerer oftest kylling i blandingen, – men laks er også yderst velegnet. Kødet bliver bedst, hvis det får lov til at marinere i et døgn i køleskab. Så kan marinaden rigtigt nå at trænge ind.

 

 

Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med tandoori, så kan jeg kun opfordre dig til at suse ned til din lokale grønthandler og komme i gang. Du vil ikke fortryde det, og dine gæster vil helt sikkert tro, at du har svedt i køkkenet i timevis for at frembringe noget så lækkert.

Annonce
Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 15-03-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Runas madblog

Runa Pihlmann, journalist og madredaktør på Hjemmet, gift med Tom og mor til en lille søn. Vild med at bage og kokkerere i køkkenet.

Hjemmets Markedsplads

Har du også en masse gamle ting du ikke bruger? Glemte sager, der bare står og samler støv på loftet? Så er Hjemmets nye Markedsplads lige noget for dig...
Klik dig ind og se alle de fine ting og sager her