Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vafler med øl

Runas madblog
Pandekager, æbleskiver eller vafler? Valget er svært, når regnen rusker udenfor, og lækkersulten melder sig

I dag landede valget på disse sprøde og saftige vafler med øl. De nybagte vafler blev sat til livs foran brændeovnen i vores lille hytte langt inde i de svenske skove. Og det er måske derfor, jeg er så vild med dem og ender med at spise for mange.


Opskriften har jeg efterhånden brugt nogle år på at finjustere, og nu synes jeg, den er der! Prøv dem, og smag, om du er enig.

 

Ca. 12 stk.

200 g mel

75 g havregryn

1 ½ tsk. bagepulver

1 spsk. vaniljesukker

2 dl vand

2 dl mælk

1 dl øl

1 æg

1 knsp. salt

100 g smør

smør (til vaffeljernet)

Tilbehør:

marmelade, flormelis og evt. friske bær, flødeskum og vaniljeis 

 

1. Rør mel, havregryn, bagepulver, vaniljesukker, vand, mælk, øl, æg og salt godt sammen med en håndmixer. Tilsæt smeltet smør til sidst.

Annonce

 

2. Lad dejen hvile i en times tid i køleskabet.

 

3. Varm et vaffeljern godt igennem, kom lidt smeltet smør på med en bagepensel og bag vaflerne gyldne og sprøde.

 

4. Servér vaflerne med marmelade, flormelis og evt. friske bær, flødeskum og vaniljeis.

 

Tip: Hvis du lader vaflerne køle lidt af på en rist, forbliver de sprøde på overfladen.

 

 

Tekst: Runa Pihlmann
Foto: Runa Pihlmann
Publiceret: 09-12-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!