Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Brev til Vibeke: Jeg elsker stadig min eksmand

Skriv til Vibeke
Mit problem er, at selvom jeg nu er gift med en anden, kan jeg ikke glemme min eksmand, ham, der er far til mine børn. Jeg savner ham, men er i tvivl og vildrede om, hvad jeg skal gøre. Har du et råd?

Jeg er en kvinde på snart 56 år, og mit liv har mildt sagt ikke været let. Jeg har været gift tre gange og har tre børn med min anden mand – med min første mand fik jeg ingen børn, det har jeg heller ikke med min nuværende.

 

LÆS OGSÅ: Min eksmand forfølger mig

 

Mit problem er, at selvom jeg nu er gift med en anden, kan jeg ikke glemme min eksmand, ham, der er far til mine børn. Vi var sammen i 19 år, og da vi var gift, havde jeg et lederjob inden for plejeforsorgen. Det job gik jeg meget op i, hvilket bevirkede, at jeg endte med at arbejde 80 timer om ugen og svigtede min familie. Det blev både han og børnene trætte af, og det var det, der udløste skilsmissen.

 

Jeg fik styr på det med jobbet, men det har taget mig mange år at få et fornuftigt forhold til mine børn igen. Mit nuværende forhold kører ikke særlig godt – jeg føler tit, at vi kun er sammen, for at jeg kan varte ham op. Min eksmand er også sammen med en anden i dag. Vi er begyndt at tale i telefon sammen, og her fortæller han, at han ikke rigtig kan føle noget for hende, og at han ikke lige kan lægge de 19 år, vi havde sammen, bag sig.

Annonce

 

LÆS OGSÅ: Min eksmand leger med mig

 

Mine børn siger også, at deres far savner mig. Jeg savner også ham, men er i tvivl og vildrede om, hvad jeg skal gøre. Har du et råd?

 

Tanja

Vibekes svar

Før du gør noget radikalt, bliver du – både for din egen, men også for alle de andre involveredes skyld – nødt til at tænke meget grundigt over følgende: Er det, fordi du keder dig i dit nuværende ægteskab, at dine følelser over for din eksmand pludselig er blusset op igen med fornyet kraft?

 

Jeg tillader mig at spørge, fordi du selv skriver, at det forhold, du lever i nu, ikke fungerer. Det samme gælder for din eksmand, og så er det jo ganske fristende at lege lidt med tanken om at finde sammen igen. Det er forståeligt, og det kan måske også ende med at være det rigtige, men husk på, at der var en eller flere grunde til, at jeres ægteskab gik i stykker i sin tid.

 

Overvej også, om de konflikter, der gav jer problemer dengang, er nogen, der vil dukke op igen? Det er nemlig så let at flygte tilbage til „de gode gamle dage", når livet er svært, men det er ikke altid, at det ender så harmonisk og rosenrødt, som man forestiller sig.

 

Skulle det så vise sig, at I drømmer om det samme, og følelserne imellem jer ikke bare er rent dagdrømmeri, jamen så er der jo ikke andet for end at kaste jer ud på det dybe vand sammen. Men klap lige hesten først og tænk dig om, for dit valg kan få alvorlige og svære konsekvenser for andre.

Tekst: Vibeke Dorph
Illustreret af: Karen Borch
Publiceret: 12-03-2015

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri