Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Modelfoto: Polfoto

Brev til Vibeke: Jeg er desperat efter at få en kæreste

Skriv til Vibeke
'Singefyren' er desperat efter at finde den eneste ene, men det vil bare ikke lykkes. Hvordan løser han problemet?

Jeg er en ung mand på 25 år, der siden jeg var 15 år gammel, har prøvet på at få fat i en kæreste. Med tiden er alle mine fremtidsplaner om job, hus og uddannelse forsvundet og blevet erstattet af det ene: At jeg først vil finde hende, som jeg skal dele mit liv med.

 

Jeg har derfor valgt tilfældige job og uddannelser for ikke at skulle komme til at tage nogle alt for seriøse valg omkring min fremtid, før jeg har mødt hende. Men det lykkes bare ikke at finde en kæreste. Hver gang jeg møder en pige, så går der ikke lang tid, før hun begynder at tale om, at hun ikke er klar og kun kan se mig som en ven.

 

Jeg har været ved at give op, ja, jeg har også overvejet, om det overhovedet var værd at leve. Men så mødte jeg en pige, som jeg blev vild med. Vi talte så godt sammen, og jeg endte med at fortælle hende alt. At jeg var vild med hende. At hver time, jeg brugte med hende, blot fik mig til at falde endnu mere for hende.

Annonce

 

Hun har haft noget kørende med en gift mand, og jeg tror stadigvæk, de taler sammen, selv om hun siger, det er slut. Mig er hun tøvende over for. Hun siger, at hun helt overvejer at droppe mænd i en periode. Det gør mig desperat, for så skal jeg vente i flere år, før hun måske/måske ikke bliver klar. Hvad gør jeg?

 

Singlefyren

Vibekes svar

Jeg tror, du bliver nødt til at sadle helt om, hvis du gerne vil finde en sød pige at dele livet med. Og jeg tror faktisk også, at dit liv ville blive både sjovere, rigere og fuld af mere indhold, hvis du gør det. Din mail giver mig en lidt klaustrofobisk følelse. Du er jo alt for ivrig og alt for fokuseret på at ville ha' en pige. Dit liv har kun mening, hvis du har en kæreste.

 

Der tager du altså helt fejl. Jeg tror, du skal begynde at erstatte ordet kæreste med ordet livsledsager. En livsledsager er en, man deler sit liv med. Ikke en, der er selve indholdet eller målet med ens liv. Lige nu lyder det, som om de piger, du møder, nærmest skal redde dig, og du kommer til at virke alt for omklamrende. Det er der ingen mennesker, der kan holde til eller holde ud.

 

Du må simpelthen blive lidt bedre til at hvile i dig selv. Hvorfor i himlens navn har du sat hele din øvrige tilværelse i bero? Hvorfor har du ikke koncentreret dig om din uddannelse og dit job – dig selv og dine interesser? Ikke blot ville dit liv blive rigere

og sjovere, dit selvværd ville også blive bedre, hvilket i øvrigt helt sikkert vil gøre dig mere attraktiv.

 

Som det er nu, så er jeg ret sikker på, at pigerne vil blive ved med at løbe forskrækkede væk fra dig, fordi du virker alt for desperat. Derfor er mit råd til dig: Drop alt om det med at finde en pige. Fokuser i stedet på dig selv og din fremtid. Find ud af, hvilken uddannelse du vil have. Begynd at passe bedre på dine venner, og dyrk dem og dine interesser. Opsøg måske en professionel psykolog, hvis du har svært ved at komme videre. Men lev dit liv – du er jo ung, og den rette livsledsager skal nok dukke op på et tidspunkt.

Tekst: Vibeke Dorph
Publiceret: 10-10-2013

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri