Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Brev til Vibeke: Jeg savner mandligt selskab

Skriv til Vibeke
Mit problem er, at jeg altid er sammen med kvinder og savner mandevenner. Og det er altså ikke sex, jeg taler om. Jeg savner mandligt selskab, kort sagt. Men hvor er de henne, alle mændene?

Det er efterhånden fire år siden, jeg lod mig skille fra min mand. Vores ægteskab havde været dødt i mange år, så det var ikke den store sorg. Jeg er 60 år, har et godt liv, mange venner og et spændende arbejde med gode kolleger. Så jeg keder mig ikke.

 

► LÆS OGSÅ: Her er, hvad mænd vil have

 

Mit problem er, at jeg altid er sammen med kvinder og savner mandevenner. På min arbejdsplads er der kun kvinder. Jeg har mange gode venner, men de er alle kvinder – og de er enten skilte eller ugifte. Jeg er glad for mine veninder, men jeg kan mærke, at der mangler noget, som jeg ikke kan sætte ord på. En anden måde at tale på, tænke på, være sammen på, noget maskulint måske?

 

► LÆS OGSÅ: Jeg kunne ikke finde ud at at være glad uden en kæreste

Annonce

 

Og det er altså ikke sex, jeg taler om. Jeg savner mandligt selskab, kort sagt. Jeg er aktiv og kommer meget ud, men de nye venner, jeg får, er også alle af hunkøn. Hvordan møder jeg mænd, er der andre måder end at begynde at interessere sig for biler? Hvor er de henne, alle mændene på min alder?

 

A.R.

Vibekes svar

Hvor de er henne, mændene? Det spørgsmål synes jeg alt for tit, at vi kvinder stiller. De fleste mænd er vel derhjemme med deres søde koner, hvor de så rigeligt får deres behov for kvindeligt selskab dækket.

 

Resten er rundt omkring dig, men måske lægger du som mange af dine medsøstre ikke rigtig mærke til dem, fordi de kan se lidt nørdede og forsømte ud og ikke lige lever op til de tårnhøje krav, som mange kvinder i dag stiller til mænd – krav, som sjovt nok kun bliver højere med alderen, hvilket på en måde er lidt tåbeligt...

 

Men nu er det venskab og ikke kærlighed, du søger. Her tænker jeg, at du måske bedst møder en ven, som du kan få noget tilfælles med, hvis du begynder at dyrke en af dine egne interesser. Der er f.eks. masser af søde og kloge mænd på landets aftenskoler, hvis du bare holder dig lidt fra de mere kvindagtige fag.

 

Jeg ved det, for jeg har både gået til spansk og filosofi og der mødt både rare, sjove og kloge mænd. Så begynd bare at bladre lidt i forårets aftenskolekataloger, når de dukker op lige om lidt. Så skal det nok lykkes dig at møde en rar mand, der godt vil være din ven.

Tekst: Vibeke Dorph
Illustreret af: Karen Borch
Publiceret: 01-01-2015

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri