Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Modelfoto: Polfoto

Brev til Vibeke: Min kærestes mor kan ikke lide mig

Skriv til Vibeke
'L.L.' har problemer med sin kærestes mor, som dårligt nok taler til hende, og hun er i tvivl om, hvordan hun skal håndtere situationen.

Jeg er en pige på 18 år, som har en kæreste på 24. Min kæreste er enebarn, og han er meget forkælet. På trods af sin alder, så får han alt, hvad han peger på. Hvis bilen går i stykker, får han penge til at lave den for, hvis computeren går i stykker, jamen, så får han en ny.

 

Jeg synes, det er rigtig træls, at han ikke selv skal løfte en finger for at få det, han vil have, for det har jeg lært, at man skal. Vi har tit diskussioner ham og jeg, for hjemme hos mig hjælper han sjældent til, og min mor har ikke så mange penge, så vi får ikke så meget hos os som hjemme ved hans forældre.

 

Jeg har lige været med min kæreste på ferie. Her fik jeg at vide, at jeg kun skulle have lommepenge med. Men jeg endte med at skulle betale det meste for mig selv, hvilket gjorde det til en meget dyr ferie for mig. Det værste var dog, at hans mor virkede sur på mig hele tiden. Det gør hun stadigvæk, og det går mig på. Hun mener, at min kæreste og jeg er for meget sammen, og nu taler hun dårligt til mig. Det går mig på, at hun ikke bryder sig om mig.

Annonce

 

L.L.

Vibekes svar

Lige nu opfører din kærestes mor sig som en jaloux kæreste over for dig. Hun kommenterer jeres forhold og er kritisk over for dig. Jeg tror ikke, det har noget med dig som person at gøre, det handler såmænd bare om, at du er sammen med hendes søn – hun ser dig som en konkurrent. Ja, det lyder lidt grotesk, men jeg tror desværre, det er sådan, det hænger sammen.

 

Jeg tænker, at det sundeste tegn, jeg ser ved din kæreste, er, at han har valgt dig som sin partner. Du lyder sød og sund, og du skal blive ved med at holde fast i de værdier, der er dine. Jeg håber, at det, at din kæreste har valgt en sund pige som dig, er et lille tegn på, at han godt ved, at han ikke kan blive ved med at hænge i sin mors skørter. Så bliv ved med at være den, du er, og bliv ved med at konfrontere din kæreste med, at han altså er for gammel til at opføre sig som et forkælet pattebarn.

 

Ignorer hans mors scener, så godt som du kan. Som sagt, det har intet med dig at gøre. Det handler kun om, at du „stjæler" hendes søn fra hende. Husk det, og bliv ved med at stille krav til din kæreste, og konfronter ham med hans urimeligheder. Det er den største tjeneste, du kan gøre ham, så han ikke ender med at blive en rædselsfuld mors dreng.

Tekst: Vibeke Dorph
Publiceret: 03-10-2013

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk