Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Modelfoto: Alamy

Brev til Vibeke: Min mor vil ændre juletraditionerne

Skriv til Vibeke
'Søs' skriver til Vibeke: - Mine forældre ønsker at holde jul sammen med min bror og hans kone hver anden jul og min mand og jeg hver anden jul, men så ser jeg ikke længere min bror juleaften. Hvad gør jeg?

Efter at jeg er blevet gift, holder min mand og jeg skiftevis jul hos mine og hans forældre. Hos mine forældre får jeg også lejlighed til at se min bror og hans kone, hvilket sker alt for sjældent. Det er dejligt, men nu vil min mor lave det om. Hun og min far ønsker ikke at sidde alene hvert andet år, så i stedet har de bedt min bror og hans familie om at holde jul sammen med dem hver andet år, og vi kommer de mellemliggende juleaftener.

 

Jeg kan sagtens se det fra mine forældres synspunkt, men jeg er ked af aldrig mere at skulle holde jul med min bror, det er også lidt synd for vores børn, der jo heller ikke ses så tit. Hvad skal jeg gøre?

 

Søs

Vibekes svar

Naturligvis er juleaften den aften, hvor forældre har mulighed for at være sammen med deres børn, men det er lige så vigtigt en aften, hvor søskende får lov at være sammen – det er jo ikke sikkert, at muligheden er der så tit. Og som du selv skriver, så er det synd for jeres børn, det vil da knytte dem rigtig meget sammen, hvis de kan få lov til at holde jul sammen med fætre og kusiner og for altid vil have det at se tilbage på.

Annonce

 

Der er altså mange andres behov at tænke på her end blot dine forældres. Så skynd dig at få sagt til dem, at du altid glæder dig til at holde juleaften med dem, men du glæder dig lige så meget til at holde den med din bror og hans familie. Den tradition må dine forældre ikke ødelægge.

 

Så se at få det sagt til dem, så de evt. kan købe et par charterbilletter, et højskoleophold, en kasse østers, eller hvad de nu skulle få lyst til den juleaften hvert andet år, som de ikke skal tilbringe sammen med dig og din bror.

Tekst: Vibeke Dorph
Publiceret: 28-11-2013

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri