Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Modelfoto: Polfoto

Brev til Vibeke: Min veninde har hugget min unge kæreste

Skriv til Vibeke
'J.J.' skriver til Vibeke: - På en ferie mødte jeg ung fyr, som jeg fik en 'hold-i-hånd' forhold til, men så snart jeg tog hjem fra ferien, var min veninde sammen med ham. Jeg føler mig forladt og svigtet. Hvad sker der for mig?

Jeg er en kvinde på 64, der lige har været på ferie i Vestafrika, hvor jeg boede hos nogle venner. Her var også en anden jævnaldrende dansk kvinde på besøg, som jeg blev gode venner med. Under ferien mødte jeg en sød, yngre mand på 39, som jeg

ret hurtigt fik et „holde i hånd"-forhold til.

 

Jeg fulgtes meget med min veninde, og nu inddrog jeg naturligvis også hende og inviterede hende med, når han og jeg skulle ud. Min unge ven havde været meget syg. Jeg ville gerne, at vi gav ham noget god føde, og jeg ville naturligvis også gerne, at hun kunne sørge for ham, efter jeg var rejst (Jeg skulle hjem før hende).

 

Da jeg var kommet hjem og ringede til dem, kunne jeg mærke, at noget var ændret. Jeg spurgte min ven, hvad der var sket, og han sagde åbent og ærligt, at min veninde nu ville være mere end blot venner, og nu var de sammen. Det slog faktisk benene væk under mig, og jeg blev først meget vred og senere ret deprimeret.

Annonce

 

Siden har jeg talt i telefon med min veninde, der nu er kommet hjem. Hun siger, at hun og min ven har fået et meget tæt forhold, og at det var på samme måde for ham. Jeg har senere talt med ham et par gange i telefonen. Han siger, han jo blot fulgte

mine råd, og at det ikke er noget problem for ham.

 

Han er stadig fri, og hvis jeg kommer, er vi stadig venner og kan være sammen. Jeg forstår ikke rigtig, hvorfor dette har påvirket mig så voldsomt. Jeg føler mig forladt og svigtet. Hvad sker der for mig?

 

J.J.

Vibekes svar

Jamen, der er vel ikke sket andet, end at du fik varme følelser for din unge ven. Så er det jo ikke så sært, at du bliver såret og ked af det, når du opdager, at han og din veninde uden betænkeligheder har indledt et forhold, to minutter efter, at du har sat dig op i flyet. Det er da fuldstændig naturligt, at du bliver ked af det og føler dig svigtet.

 

Problemet er bare, at din venindes og dit forhold til den unge mand på ingen måde er naturligt, for det er ikke ligeværdigt. Den unge mand er fattig, og hans primære grund til at være sammen med jer er penge og mad. Han kan nok synes, at I er et par flinke og rare damer, men det er jo ikke derfor, han er sammen med jer.

 

Ja, din historie minder vel i bund og grund lidt om den med de danske mænd, der rejser til Thailand og møder en sød fattig pige, som de er sammen med en uges tid eller to. Forskellen er måske bare, at de mænd som regel godt ved, at der er tale om et lidt prostitutionslignende forhold, hvor sex/omsorg udveksles for penge.

 

Det har du måske ikke gjort dig klart, og hvis du havde, så ville du nok ikke have oplevet dit eventyr som særlig romantisk, vel? Jeg synes derfor, at du stille og roligt skal slikke dine sår og se i øjnene, at det er en del af pakken, når et romantisk eventyr af

denne her kaliber indledes og afsluttes. Og så måske begynde at kigge dig om efter en partner, som du kan indlede et lidt mere jævnbyrdigt og romantisk forhold til.

Tekst: Vibeke Dorph
Publiceret: 20-03-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri