Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Brev til Vibeke: Naboens grill oser

Skriv til Vibeke
Mit problem er er, at vores naboer bruger baghaven til at sidde og grille i. Det gør det efterhånden ret umuligt for mig at hænge mit vasketøj ud, fordi vores nabos grill oser så meget, at det rene tøj stinker frygteligt af røg, når jeg tager det ind.

Vi bor i et dejligt rækkehus med både for- og baghave. Fordi vi har en hjørnegrund med plads til bord og stole, bruger vi vores baghave til vasketøj. Jeg elsker nemlig at hænge vasketøj og dynebetræk og lagner ud her om foråret og sommeren.


Problemer er, at vores nabo – som de fleste andre her – bruger deres baghave til at sidde og grille i, fordi det er der, de har plads, og fordi køkkenerne vender ud den vej. Det er jo fint nok, men det er efterhånden ret umuligt for mig at hænge tøjet ud, fordi vores nabos grill oser så meget, at det rene tøj stinker frygteligt af røg, når jeg tager det ind.


Jeg kan såmænd godt lide grillmad, og vi har selv en gasgrill, der ikke oser nær så meget. Men vi kan vel ikke klage over, at naboen griller?

Annonce

 

Oseren

Vibekes svar

Medmindre der er noget galt med naboens grill, synes jeg ikke, at du kan tillade dig at klage. Jeg bor selv i rækkehus, og jeg har set, hvordan folk udnytter hver lille kvadratmeter af de små for- og baghaver, der ofte hører til den type huse. Du er så heldig, at du har lidt ekstra plads, fordi du bor for enden og derfor har lidt have den vej, den luksus har dine naboer jo ikke.


Der er dog masser af måder, du kan løse problemet på. Jeg tænker, at dine naboer oftest griller om aftenen? Så er der vel intet til hinder for, at du kan hænge dit tøj ud om morgenen og tage det ind igen, inden naboen begynder at grille. Du kan også vælge at rykke dit vaskestativ et sted hen, hvor det ikke er i nærheden af grill-osen.

 

Du har kort sagt masser af muligheder for at løse problemet, uden at det rigtig kommer til at koste dig andet end lidt knofedt og omtanke. Derimod synes jeg, at det ville være rædselsfuldt, hvis dine stakkels naboer skal snydes for alle de dejlige lyse aftener ved grillen, blot fordi du insisterer på at hænge dit vasketøj ud i det fri.

 

LÆS OGSÅ: Brev til Vibeke: Vil han forlade mig, fordi jeg ikke kan få børn?

LÆS OGSÅ: Brev til Vibeke: Jeg orker ikke min mands teenagedatter

LÆS OGSÅ: Brev til Vibeke: Min kone skændes med underboen

Tekst: Vibeke Dorph
Illustreret af: Karen Borch
Publiceret: 07-05-2015

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri