Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Brev til Vibeke: Skal jeg blande mig i hendes utroskab?

Skriv til Vibeke
Skal jeg fortælle min gifte kollega at der går rygter om at hun er sin mand utro i vores lille by? Eller skal jeg bare holde min viden for mig selv?

Jeg arbejder i en lille nordjysk virksomhed, hvor vi alle kender hinanden, og nogle af os også ser hinanden privat. Jeg har selv været ansat her i snart ni  år, og jeg opfatter på mange måder mine kolleger som mine bedste venner, fordi det jo er dem, jeg ser mest til hver dag.

Jeg dyrker badminton i den lokale badmintonklub, og her kom jeg en aften tilfældigt til at overhøre en snak mellem et par mænd i kantinen, hvor den ene mand mere eller mindre pralede af, at han har en affære med en af mine gifte kolleger!

Min kollega er en køn, men også ret stille og sød kvinde, og jeg sværger – der er ingen, der aner noget om, at hun skulle have en affære. Jeg har på sin vis også svært ved at tro på det selv, for hun virker altid så glad for sin mand og sin familie, som hun har været sammen med i mange år.

Og nu kommer så det store spørgsmål: Skal jeg gå til hende og fortælle hende, hvad jeg har hørt? Jeg bryder mig ikke om at være en del af hemmelig sladder, og jeg synes faktisk, hun bør vide,  at der sladres om hende, før sladderen når hendes egen familie.

Jeg har intet sagt, ikke engang til min egen mand, men jeg får det dårligere og dårligere med at gå rundt med det alene, og det ene øjeblik hader jeg mig selv for at tro det ene, og det næste øjeblik for at tro det andet. Hvad gør jeg dog?
Katrine


Vibekes svar

Annonce

Glem alt om denne her utroskabshistorie og bland dig helt udenom. For du kan i sidste ende ikke rage kastanjerne ud af ilden for din veninde – hvis det altså overhovedet skulle vise sig nødvendigt.

For du ved jo faktisk ikke, om den mand, du hørte fortælle om affæren, bare er fuld af varm luft og tåbelig pral. I mine ører kunne det godt lyde sådan, for skulle han have en affære med en gift kvinde i et lille lokalsamfund, som det, du bor i, burde han være klog nok til at holde affæren helt for sig selv.

Skulle der alligevel være noget om snakken, så vil jeg da mene, at når din kollega vælger at have en affære på trods af, at hun er gift, jamen, så må hun også kunne finde ud af at håndtere de alvorlige følger, det kan få, når og hvis affæren bliver opdaget.

Men som sagt, du ved jo ikke, om der er tale om løgnagtigt pral fra mandens side. Er der det, og skulle rygtet komme din kollegas mand for øren, jamen, så vil din kollega meget let kunne få forklaret sin mand, at der ikke er noget om snakken, især når deres ægteskab er så godt og stærkt, som du beskriver det her. Indtil da skal du holde op med at være så bekymret for din kollega.

Det er betænksomt af dig at være det – og endnu mere betænkstomt er det, at du ikke har blandet din mand eller andre end i historien. Bliv endelig ved med det! 

 
Foto: Alamy
Publiceret: 16-10-2014

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri