Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Modelfoto: Polfoto

Brev til Vibeke: Skal jeg gå fra min rare mand?

Skriv til Vibeke
'Tyren' skriver til Vibeke: - Min nuværende mand er sød og rar, og han kræver ingenting af mig. Vi var stormende forelskede i de første år, men nu er jeg i tvivl, om jeg elsker ham. Jeg har længe haft lysten til at gå.

Jeg er en kvinde på 49 år, der er gift med en ellers dejlig mand. Jeg føler dog, at vi er vokset fra hinanden, og jeg er ikke sikker på, jeg ønsker at finde samme vej med ham igen. Det er mit tredje ægteskab og den fjerde mand, jeg bor sammen med.

 

Min første mand, mine børns far, blev meget ubehagelig, når han drak, alligevel var vi sammen i 11 år. Min næste mand arbejdede alt for meget, hvilket ødelagde forholdet, mens min tredje mand viste sig at være dybt paranoid og jaloux. Han kontrollerede mig, og da jeg slap væk fra ham, forfulgte han mig længe.

 

Min nuværende mand er sød og rar, og han kræver ingenting af mig. Vi var stormende forelskede i de første år, men nu er jeg i tvivl, om jeg elsker ham. Jeg keder mig lidt i mit ægteskab, og jeg har heller ikke længere lyst til at have sex med ham ret ofte.

Annonce

 

Jeg besluttede ved nytårstid, at jeg ville tænke mig godt og grundigt om. Og jeg har stadig lysten til at gå. Men en lille stemme siger til mig, at jeg skal blive og se tiden an.

 

Tyren

Vibekes svar

De tre forhold, du har levet i, før du mødte din nuværende mand, lyder alle til at have været ret så dysfunktionelle: Din første mand var grænseoverskridende, den næste var arbejdsnarkoman og den tredje var psykopat. Kort sagt. Du har hele tiden levet

i forhold, hvor der har været turbulens, samtidig med at du har haft ansvaret for dine børn. Der har da ikke været meget tid til, at du har kunnet mærke, føle og ja, være dig selv.

 

Nu har du så mødt din nuværende mand. I har været igennem en stor forelskelse, og nu er det hverdag, og hvad så? Du har jo været vant til at være sammen med mænd, der nok har skullet sørge for at skabe drama omkring sig på den ene eller anden måde – men det gør ham her ikke, så nu keder du dig.

 

Og jo, du kan da godt lade dig skille og kaste dig ind i endnu et dramatisk forhold, så du slipper for at mærke dig selv og tage ansvar for dit eget liv, men er det ikke bare at begynde at gå baglæns? Benyt dog i stedet den ro og fred, der nu er i dit liv, til at

finde ud af, hvad du vil med det. Hvad I vil med det?

 

Du skriver, at du og din mand ikke har været særligt gode til at passe på jeres forhold, jamen så begynd dog på det. Gør noget, I to sammen! Tag ud at rejse. Lav en hyggeaften hjemme – når man lever i et sundt forhold, må man altså selv gøre noget for, at det blomstrer, det gælder også med hensyn til sex!

 

I stedet for at være fokuseret på, hvad der er galt med jeres forhold, så begynd at fokusere på, hvad du vil med din tid, nu da det ikke er besværlige mænd eller små børn, du skal tage dig af, men kun dig selv og din dejlige mand.

Tekst: Vibeke Dorph
Publiceret: 03-04-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri