Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Modelfoto: Polfoto

Brev til Vibeke: Skal jeg vente på ham?

Skriv til Vibeke
'T.B.A.' har mødt en dejlig mand, men han er desværre kun lige gået fra sin kone, og hun er i tvivl, om hun skal vente på ham.

Jeg er en kvinde på 49 år, der for to måneder siden mødte en dejlig mand på 55, som jeg er blevet meget forelsket i. Jeg har været skilt i tre år, og jeg synes jo, det er fantastisk dejligt at være forelsket igen. Men der er malurt i bægeret. Ganske vist er min vens kone flyttet ud af deres fælles hus – det var hende, der ønskede skilsmisse – men de er hverken separeret eller skilt endnu. De har dog hver sin advokat og har været hos statsamtet, men de er uenige om et par ting, og derfor trækker det ud.

 

Min ven holder mig hele tiden orienteret om, hvor langt de er i processen, men jeg føler også, at jeg får brug for al min tålmodighed. Han er jo stadigvæk gift! Jeg har som sagt været alene i tre år og længes meget efter den nærhed, som man får i et kærlighedsforhold, og jeg er klar til at gå ind i et nyt og dejligt forhold med en god mand. Men spørgsmålet er, om jeg har kastet min kærlighed på en „forkert", eller om der er en fælles fremtid for os?

Annonce

 

Vi har haft mange gode snakke, og jeg synes, der er grobund for et harmonisk forhold. Jeg vil blive rigtig glad for at høre din mening. Den plejer at være klog og brugbar.

 

T.B.A.

Vibekes svar

Tak for de pæne ord. Nej, det lyder da ikke, som om du har kastet din kærlighed på den forkerte. Jo, din ven er godt nok ved at blive skilt, og han har sikkert meget at se til og meget at tænke over, men vigtigst er det, at han lader til at være en dejlig mand, som du både kan tale med og kan se en fremtid sammen med.

 

Jeg tror derfor, at du skal holde op med at være så bange for, om du er ved at bevæge dig ud på gyngende grund. For det gør vi jo altid, når vi forelsker os. Der er noget på spil, og vi bliver bange og vil gerne have garantier. Pas på, at du ikke overfører den angst på ham. Usikkerheden findes i dig og har nok ikke ret meget med ham at gøre. Den skyldes, at du er bange for at miste.

 

Så i stedet for at gå og spekulere over, om du har valgt forkert, synes jeg, at du skal vælge at tro på, at det nok skal holde, uden at du kræver alle mulige garantier fra ham. Lad være med at blive desperat. Nyd jeres tid sammen og jeres forelskelse. Men sørg også for at nyde dit liv, når I er hver for sig – både for hans skyld, han skal jo ikke gå og få dårlig samvittighed over for dig, men også for din egen skyld, så du ved, at du hviler godt i dig selv og har et godt liv.

 

Hvis I kan give hinanden lidt plads og rum og støtte hinanden, nu hvor tingene er lidt barske, så har jeres kærlighed rigtig gode fremtidsudsigter.

Tekst: Vibeke Dorph
Publiceret: 31-10-2013

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri