Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Modelfoto: Polfoto

Brev til Vibeke: Skal vi fortælle ham om hendes utroskab?

Skriv til Vibeke
'Søsteren' skriver til Vibeke: - Jeg ved, at min svigerinde har været min bror utro, og nu ved jeg ikke, om jeg skal fortælle ham det. Jeg er meget nervøs for, hvordan han vil tacke det. Hvad skal jeg gøre?

Min mand og jeg er kommet i et dilemma. På grund af problemer med min mobil lånte jeg for et stykke tid siden en af min svigerinde, som hun ikke længere benyttede. Hun havde fjernet simkortet, men så glemt at få fjernet de gamle sms-beskeder.

 

Og det var her, jeg fik lidt af et chok. Jeg fandt en længere sms-korrespondance mellem hende og en sexpartner. Der lå også flere sms-beskeder mellem hende og andre mænd.

 

For et halvt år siden kom min bror til os og bad min mand om hjælp. Han er ikke selv så god til det med tal, men nu havde han en kraftig mistanke om, at min svigerinde snød ham mht. deres økonomi. Det viste sig desværre, at han havde ret. Min svigerinde havde optaget en del lån, som min bror ikke kendte til. Hun havde også belånt huset langt over, hvad de har råd til. Deres økonomi var meget tæt på at kollapse.

Annonce

 

Min svigerinde blev konfronteret med det, og min mand hjalp med at finde en løsning, der gjorde, at de havde en mulighed for at klare den – men det tyder desværre på, at den igen er gal, da min bror virker meget nervøs og tror, at hun har optaget yderligere lån uden hans vidende. Men denne gang vælger han at lukke øjnene, og jeg tror, det er, fordi han ikke kan klare at se sandheden i øjnene.

 

Mit dilemma er selvfølgelig nu, om jeg skal fortælle ham, hvad jeg ved om min svigerindes sidespring. Jeg er meget nervøs for, hvordan han vil tackle det. Desværre tror vi ikke, at han kan klare sig uden hende, da han har et mindre handicap, er meget usikker på sig selv. På den anden side er det også en meget ubehagelig viden at skulle gå rundt med.

 

Søsteren

Vibekes svar

Jeg kan godt forstå, det er rigtig svært. Og selvfølgelig er det ikke rart for jer, at I skal bære på sådan en hemmelighed. På den anden side: Det lyder altså også lidt, som om hun er en dame, der helt kører sit eget show, og at din bror åbenbart lader hende gøre det – han er ikke aldeles uvidende, men han vil helst ikke vide det, hvis du forstår.

 

Så tænk over, om din bror vil kunne bruge jeres viden til noget? Du beskriver ham som lidt hjælpeløs, så vil det hjælpe ham, at I fortæller ham, hvad I ved? Vil det rykke ved hans liv, eller vil det i virkeligheden være endnu en ydmygelse for ham? Det tror jeg, og derfor ville jeg se tiden lidt an.

 

I stedet for at blande jer direkte, så sørg for at vise din bror, at I er der for ham. Vis ham meget tydeligt, at I vil hjælpe ham, såfremt han skulle få brug for det. Og prøv at lade dem løse deres problemer selv. Du kunne måske overveje at give din svigerinde et vink med en vognstang om, at der vist er nogle beskeder, hun skal se at få slettet, når du afleverer telefonen retur.

 

Men igen – gør det kun, hvis du tror på, at det kan føre til noget konstruktivt. For som sagt: Jeg tror, din bror ved mere, end han vil vide af, men han er ikke klar til at gøre noget ved det lige nu – så skån ham og respekter hans valg.

Tekst: Vibeke Dorph
Publiceret: 13-02-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri