Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Modelfoto: Polfoto

Brev til Vibeke: Har min kæreste en anden?

Skriv til Vibeke
'K.K' skriver til Vibeke: - Min kæreste er blevet en helt anden, når han er hjemme hos os. Han taler også meget om andre kvinder. Hvad skal jeg tænke eller tro?

Vi er et par, der venter barn nummer tre. Min kæreste arbejder i Sverige, og det har han gjort i snart fire måneder. Han er væk i tre uger og hjemme i en. Han var lige begyndt på sit nye job, da jeg opdagede, at jeg var gravid. Jeg ville have, at han skulle stoppe i Sverige, men det vil han ikke.

 

Tværtimod har han nu forlænget kontrakten med chefen uden at spørge mig. I starten gik han op i at holde kontakten med mig og børnene, men nu undskylder han sig med, at nettet driller, at han faldt i søvn på sofaen, så en film osv.

 

Når jeg sms'er til ham, er det meget sjældent, at han svarer. Han er blevet en anden, når han er hjemme hos os. Vores sexliv har forandret sig meget, han virker mere hidsig og er hård, og når det er overstået, lægger han sig til at sove.

Annonce

 

Han tjener godt på sit nye job, men når jeg spørger ham, om han vil hjælpe med at betale noget til børnene, siger han, at han ikke har råd. Han har aldrig fortalt mig, hvad han bruger penge til.

 

Han er begyndt at snakke om at styrketræne og går meget op i sig selv, det plejer han ikke at gøre. Men når vi så endelig snakker sammen på webcam eller mobil, siger han altid, at han elsker mig. Han taler meget om andre kvinder. Hvad skal jeg tænke eller tro?

 

K.K. 

Vibekes svar

Jeg kan ikke sige dig, om din kæreste er dig utro – men jeg kan godt forestille mig, at han kunne finde på at være det. Han lyder nemlig som en mand, der fuldstændig har tabt respekten for dig, børnene og jeres forhold. Og lige nu mest af alt, ja, undskyld ordene, som en mand, det ikke er værd at samle på.

 

Har du tænkt på, hvorfor du er sammen med ham? Han er hjemme en uge hver måned. Resten af tiden er du alene med jeres børn. Det kunne være helt fint, hvis han ellers sørgede for at vise jer interesse, mens han var væk, og ikke mindst sørgede for at bidrage til husholdningen derhjemme. Nu vil han ikke engang betale for tøj til jeres børn.

 

Det lyder jo slet ikke til, at han føler ansvar for jer, tværtimod. Jeres sexliv lyder heller ikke for godt – og nej, jeg kan ikke komme på et eneste punkt, hvor jeg kan se lys i horisonten for jer. Tværtimod kan jeg frygte, at tingene kun vil blive værre for dig.

 

Dit selvværd bliver ikke bedre, så længe du er sammen med ham og higer efter kærlighed, han aldrig vil give dig. Det er ikke let at gå, nej. Men hvis du ikke går fra ham nu, så bliver det endnu sværere sidenhen.

 

Den mand er ikke god for dig, så hvis jeg var dig, ville jeg se at komme væk og få stablet et liv på benene uden ham. Det lyder ikke sjovt lige nu, men tro mig – du har meget godt i vente, hvis du tager dig sammen og går! For din kæreste er for længst gået fra dig mentalt. Held og lykke og skriv igen, hvis jeg på nogen måde kan hjælpe dig!

Tekst: Vibeke Dorph
Publiceret: 02-05-2013

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri