Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Modelfoto: Polfoto

Skriv til Vibeke: Vil min kollega mere end en flirt?

Skriv til Vibeke
'J.' skriver til Vibeke: - Jeg er startet på et nyt job, hvor jeg har mødt en temmelig sød mand. Vi har flirtet lidt, og nu spekulerer jeg på, om han er interesseret i mere. Jeg vil gerne lære ham bedre at kende, men jeg ved ikke, om jeg skal tage det næste skridt.

Jeg er en kvinde i 30'erne, der for et par måneder siden startede på nyt job. Her har jeg mødt en temmelig sød mand. Vi arbejder i hver vores afdeling, men fra første dag har han flirtet med mig. I starten var jeg nok lidt tilbageholdende, men er det ikke længere.

 

Nu er jeg så blevet usikker på, om han vil mere end bare en flirt. Vi har endnu ikke haft muligheder for at føre lange samtaler. Dog kom han en dag for at snakke med mig, men desværre havde jeg travlt og var nok lidt afvisende, hvilket jeg fortrød meget bagefter.

 

Tror du, at han er interesseret i mere end bare en flirt? Noget i mig tror på, at han har lyst til mere. Han sender lange blikke efter mig, og hvis jeg ikke lige ser ham, når han kommer forbi mig, så gør han opmærksom på, at han er der. Jeg har selv meget lyst til at lære ham bedre at kende, men jeg ved ikke, om jeg skal tage det næste skridt, og i så fald, hvordan jeg skal tage det?

Annonce

 

Kh J.

Vibekes svar

Jeg har det sådan, at det er bedre at brænde nallerne én eller 500 gange for meget end slet ikke at lege med ilden. Jo, man risikerer at få lidt knubs, men hvad er alternativet? Ingenting. Og bliver vi afvist, så skyldes det jo som regel, at vores udkårne

har en anden, at vi har misforstået signalerne, eller kemien ikke er helt rigtig. Det har jo intet med os personligt at gøre. Så mit motto er helt sikkert: Go for it!!

 

Der er bare det lille „men", at der er tale om en kollega. I skal jo helst kunne blive ved med at arbejde sammen, men det skal ikke forhindre dig i at prøve lykken, vel? Du skal bare gå lidt varsomt frem. Først og fremmest må du sikre dig, at han overhovedet er ledig.

 

Er han det, skal du lyse og blinke som et andet trafiklys og kraftigt signalere din interesse, hver gang du får chancen. Han lyder jo ikke decideret genert, så mon ikke, at han efter et par uger vil reagere? Sker det ikke, jamen så er der kun en vej, og det er at kaste dig ud på det allerdybeste vand, og det er også sundt at gøre det nu og da.

 

Skriv en lille mail eller sms til ham og spørg, om han har lyst til at drikke en øl. Er han vild med dig, skal han nok slå til, er han kun ude på at flirte med dig, så trækker han følehornene til sig – men det er jo så også meget godt, for det er vel ikke en dumsmart og ligegyldig flirt, du er ude efter?

 

Så for dit vedkommende kan det her kun ende som en "win/win" situation, så bare se at komme i gang.

Tekst: Vibeke Dorph
Publiceret: 27-02-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri