Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sommerdilemma: Jeg hader min mands måde at holde ferie på – og han hader min!

Skriv til Vibeke
Jeg er lige kommet hjem fra to ugers ferie med min mand og vores to børn på 10 og 12. Vi var i Spanien, solen skinnede fra morgen til aften, hotellet var skønt – og alligevel havde vi en mild sagt rædselsfuld ferie.

Sagen er, at min mand og jeg altid har haft meget delte meninger om, hvordan den perfekte ferie ser ud. Min mand vil gerne opleve noget. Vi har både gået med rygsæk i det norske fjeld, sejlet i kano i Sverige i øsende regnvejr og været på diverse naturvandringer her i norden.

 

Hver gang har både jeg og børnene synes det var hæsligt. For os er en god ferie noget med at rejse sydpå, dase på en strand i solen, bade, spise god mad, læse bøger – ja, slappe af. Det kan min mand slet ikke finde ud af.

 

Kompromiset blev for nogle år siden, at vi skiftes til at bestemme. I år var det min tur og vi drog sydpå, problemet var så bare, at min mand fuldstændig ødelagde ferien. Han var pirrelig, brokkede sig over varmen, beklagede sig over, at han kedede sig, gad ikke gå i vandet, men sad kun i skyggen og var restløs og tvær.

Annonce

 

Da jeg konfronterede ham med, at han havde ødelagt det for os andre, sagde han, at jeg og børnene opfører os lige så utåleligt, når det er ham der bestemmer. Det er nok lidt sandt, for selv om jeg gør mit bedste for at skjule, at jeg ikke er vild med våde telte og bidende myg, så viser børnene gerne, at de hader det.

 

Denne ferie var som sagt forfærdelig, vi vendte alle hjem mere trætte og udmattede, end da vi tog af sted. Vi har ellers et godt og levende ægteskab og som familie har vi en dejlig og skæg hverdag – men ferie, det kan vi ikke finde ud af at holde sammen.

Er der mon nogen, der har et bud på, hvordan vi får problemet løst, for jeg klarer ikke endnu en gang at få min ferie spoleret!

 

Hvad ville du gøre? Holde ferie uden dig mand, eller bide tænderne sammen hvert andet år? Hvad gør I i din familie? Kom med dit bud her:

 

 

 

 

Publiceret: 04-08-2014

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk