Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sommerdilemma: Naboens unger er ved at drive os fra hus og hjem

Skriv til Vibeke
Vores nye naboer har tre børn, der både har trampolin og badebassin i haven. At ungerne har det sjovt, kan ingen være i tvivl om, til gengæld har både vi og vores andre naboer været tvunget til at holde sommer for lukkede døre og vinduer, for det har ikke været til at være udenfor for børnenes larm.

Min mand og jeg har i de sidste 15 år boet i et dejligt rækkehus i et stille og roligt villakvarter. Vi flytteder herhen, da vores børn flyttede hjemmefra, og vores gamle hus blev for stort.

 

Vi har altid været meget glade for at bo her, vi har et godt naboskab på vejen, hvor alle giver hinanden en hjælpende hånd, uden dog at rende hinanden på dørene i tide og utide.

 

 På det seneste har der dog været en del udskiftning på vejen – de ældre er begyndt at flytte og der er nye og  yngre familier til. Vi har blandt andet fået en familie med tre yngre børn ind, og det er dem, der volder os problemer.

 

De er søde og rare, og både min mand og jeg holder da meget af børn, men jeg må nok sige, at naboens har sat os på en hård prøve.

Annonce

 

Børnene er meget frit opdraget. Allerede fra morgenstuen, har jeg i flere weekender her i løbet af sommeren blevet vækket af, at den yngste – han er vel en tre år – står ud i haven og skriger højt, uden at nogen forsøger at tysse på ham.

 

Der er både trampolin og her i sommer også badebassin ude i forhaven, hvor de to store børn boltrer sig med deres kammerater fra morgen til gerne meget sen aften. Der bliver hoppet, spillet høj musik – og ikke mindst larmet – tit til ved en 22 tiden!

 

Min mand og jeg har altid holdt af at gå i vores have og nusse, men det har været fuldstændig umuligt denne sommer – vi har sågar oplevet at få sprøjtet vand fra en vandslange hen over hækken, da vi gik og luede.  Og at sidde udenfor at grille har været helt umuligt på grund af hoppen, musik og ja, larm.

 

Så indtil videre er denne sommer foregået for lukkede døre og vinduer, for ellers har vi slet ikke kunne holde ud at være her – man bor jo meget tæt op ad hinanden i sådan et rækkehus. Vores nabo til den anden side er også meget generet, og som han siger, han bor ikke engang så tæt på som os! Han mener vi bør klage – eller i det mindste få lavet nogle husregler om, hvordan man gebærder sig?

 

Min mand er enig, mens jeg tøver lidt. På den anden side, hele denne her sommer har været fuldstændig forfærdelig, og det kan vel ikke være meningen, at vi skal flytte, bare fordi børnene får lov til at te sig fuldstændig tossede?

 

Hvad ville du gøre? Tage konflikten med naboen eller finde dig i larmen? Kom med dit bud her:

 

 

Publiceret: 21-07-2014

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

18 aug 2014 15:58

Har lidt af samme problem. Jeg kan godt lide at drikke min morgen kaffe til lyder af fuglekvidder, regn der trommer på ruden o.s.v. Desværre har en af vores naboer vist en fobi over for stilhed, i morges startede han ud for fuld skrue med "fiskerpigens sang" kl. 7.45. Nu er vores nabo ikke helt ung ( omkring de 70) og hans cd afspiller sider ude i hans bil. Vi har prøvet at sige det på en pæn måde, og så venter han pænt til ca, 9 - 10 stykker med at spille, men nu har han vist fået en ny cd.

Nu høre min mand og jeg til de "unge" her i kvarteret, med en alder på omkring de 50 og har vores arbejde til hverdag, så når vi indelig har fri, elsker vi altså at sove længe eller side i ro og mag og drikke vores morgenkaffe.

Men udanset hvad, så burde det da være en uskrevet regel at vise hensyn og først larme mellem 10 og 21, eller er jeg gammeldags ?

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri