Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sommerdilemma: Skal jeg ødelægge min ferie for svigerfamiliens skyld igen i år?

1
Skriv til Vibeke
Jeg er en glad og travl kvinde på 39 år, der lever lykkeligt sammen med min mand og vores fire dejlige sammenbragte børn. Sidste sommer skulle vi på vores første rigtige sommerferie sammen alle seks, og mine søde svigerforældre tilbød straks, at vi kunne låne deres familiesommerhus ved Vesterhavet.

Min mand havde forinden nævnt noget om, at hans familie ville kigge forbi – det er jo deres hus. Og jo tak, det skal jeg da love for, at de gjorde: Hans forældre var der, da vi ankom. Naiv som jeg er, havde jeg regnet med, at de bare ville blive en dags tid, men det var slet ikke tilfældet.

 

Næste dag ankom min mands bror med kone og børn, og så kørte ferien ellers derudaf med masser af arrangementer, ture & udflugter fra morgen til aften.

Der skulle hele tiden ske noget, og jeg var fuldstændig udmattet, da vi kom hjem.  Det er slet ikke den måde jeg, eller min børn har lyst til at holde ferie på.

 

Da jeg konfronterede min mand med mine skuffelser over ferien, slog han det hen med, at hans familie jo også gerne ville se os og lære mine børn at kende. Og nu nærmer sommerferien sig igen, og svigermor har lige ringet for at høre, hvornår vi kommer (ikke om vi kommer) op i sommerhuset, så vi alle sammen kan holde ferie sammen igen i år. Det magter jeg på ingen måde, men hvordan siger jeg fra?

Annonce

 

Jeg holder utrolig meget af min mands familie, men jeg klarer ikke en uge 11 mennesker i et sommerhus en gang til. Det er bare ikke ferie for mig. Hvad gør jeg?

 

Hvad ville du gøre i Mies situation? Skuffe din mand og din svigerfamilie? Eller bide tænderne sammen og tage på en ferie, du i bund og grund ikke har lyst til?

 

Kom med dit bud her på siden eller på facebook ♥

 

 

 

 

 

 

SOMMERDILEMMAER: HVAD VILLE DU GØRE?

Hver uge får vores brevkasseredaktør Vibeke masser af spørgsmål om store og små dilemmaer fra Hjemmets mange læsere. Her spørger vi dig, hvad du ville gøre, hvis du var i samme situation. Kom med dit bud her på siden eller på facebook.

 

 

 

 Publiceret: 07-07-2014

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

1
10 jul 2014 13:20

Jeg synes godt  nok, at din svigerfamilie overskrider nogle grænser.  Du bliver nød til at gøre din mand klart, at sådan kan du ikke holde ferie hvert år, for det er jo overhovedet ikke ferie for dig. Mange mennesker trives bedst med mange andre omkring sig, men sådan har vi det altså ikke allesammen. Jeg ville blive totalt udmattet af en uge sammen med svigerfamilien, uanset hvor søde de end er.

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri