Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sommerdilemma: Skal min søn igen holde sommerferie foran skærmen?

1
Skriv til Vibeke
Igen i år er min søn og jeg inviteret på ferie med min veninde og hendes familie i Portugal. Jeg glæder mig, problemet er bare, at vi voksne er ret uenige om, hvordan man holder ferie med børn. Men kan jeg tillade mig at sige noget – det er jo dem, der har betalt for huset?

Min venindes børn er pakket ind med mobiltelefoner, computerspil og iPads. Dem havde de også med på sommerferien sidste år, hvor de konstant sad og rodede med dem inde i stuen, hvis de ikke var i poolen.

 

Jeg har prøvet at holde vores hjem fri for den slags, for jeg synes i forvejen, der er nok af det i både skole og fritidshjem, men min 10-årige søn blev jo hurtigt lige så optaget af at spille, som min venindes børn – og ingen af dem var til at slæbe nogle steder hen. Ikke engang til stranden!

 

Jeg prøvede at tale med min veninde om det, for jeg synes, der hele tiden var sådan en dvask stemning i huset. Hun slog det lidt hen og sagde, at vi jo var på ferie alle sammen, men på vej hjem i flyet, gav hun mig ret og sagde hun, at hun også synes, at al den elektronik havde fyldt for meget af ferien.

Annonce

 

Derfor regnede jeg da også med, at vi i år skulle holde en ferie, der var lidt mere fri for film og computerspil. Der tog jeg fejl. For da min søn og jeg forleden var hjemme hos min veninde for at planlægge ferien, gik det op for mig, at de havde glemt alt om at sætte en begrænsning for børnene. Det blev ikke til meget fælles planlægning, børnene gik kun op i, hvilke spil og film, deres far havde skaffet dem til ferien.

 

Så hvad gør jeg? Selv om jeg betaler min del af udgifterne, så er det jo min veninde og hendes mand, der har lejet huset, og jeg føler mig lidt som en gæst. Kan jeg tillade mig at sige noget?

 

Eller sætte nogle regler for, hvor mange timer om dagen, der må spilles computerspil, selvom jeg ved, det vil irritere min venindes mand? Eller skal jeg bare holde mund, bide det i mig og være glad for, at de har inviteret mig med?

 

Hvad ville du gøre i Nethes sted? Kom med dit bud på Facebook eller nederst på siden:

 

 
Publiceret: 14-07-2014

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

1
7 jun 2014 14:11

Hej Nethe, Hvis jeg var dig, ville jeg slet ikke tage med, for det er tydeligt at du ikke får nogen indflydelse og at sidde og hænge i hele ferien er da vanvid, så kunne I jo lige så godt gøre det hjemme. Lav hellere nogen ting hjemme med børnene, f.eks endagsture, hvor I tager ud og oplever forskelligt. Det behøver ikke at blive dyrt, bare brug fantasien og børnene vil tænke tilbage på dette med glæde. God ferie! Venlig hilsen Tove

 

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!

Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her:
brevkassen@hjemmet.dk

Dagens lækkeri