Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

10 gode steder at handle julegaver på nettet

4
Forbrugertip
Hvis du heller ikke orker juleræset på gågaden, så er der hjælp at hente på internettet. Vi guider her til 10 forskellige butikker, hvor du kan handle de fleste julegaver.

Zalando.dk
Zalando startede ud som en online skobutik, men forhandler i dag også tøj til damer, herrer og børn samt boligartikler og accessories. Webshoppen har gratis levering og returret frem til 31. januar 2014.

 

Coolshop.dk
Ønsker børnene eller børnebørnene sig et computerspil i julegave, så er det på tide, at du tjekker Coolshop ud.  Det er et mekka for spilelskere, men spilbutikken sælger også elektronik, tøj og gadgets. Coolshop giver fri fragt og yder prisgaranti på alle deres varer.

 

Tildigframig.dk
Hvis gavekort lige er sagen, så skynd dig ind på Tildigframig.dk. Her finder du et overskueligt udvalg af alt fra biografbilletter til selvforkælelse og sjove spil. Hjemmesiden har en smart søgefunktion, hvor du hurtigt kan søge på gaver, der passer til dit budget.

Annonce

 

Magasin.dk
Den traditionsrige stormagasinkæde finder du også online, hvor du kan handle alt fra tøj til boligartikler og skønhedsprodukter. Fragten koster 25 kroner, mens du kan bytte varerne i Magasins butikker indtil den 24. januar.

 

Royaldesign.dk
På Royaldesign.dk finder du alskens designervarer fra mange forskellige danske og udenlandske mærker. Her findes vaser, skåle, kander, knive, smykker, ure, tekstil, belysning, møbler og meget mere, og der er fri fragt, hvis du køber for 1000 kroner.

 

Imerco.dk
Den landsdækkende kæde af isenkræmmere finder du også på nettet, hvor du får fri fragt på ordrer over 500 kroner, mens du samtidig kan bytte varerne i en af de 150 fysiske butikker. Ligesom i butikkerne, finder du alt i isenkram på Imerco.dk.

 

Sport24.dk
Sport24 er en online sportsforretning med alt hvad dertil hører. Shoppen leverer gratis ved køb for 300 kroner og derover, og har også over 10 fysiske butikker i Jylland, hvor du kan bytte varerne. Der ydes tilmed 30 dages fuld returret.

 

Cykelshoppen.dk
Der findes næsten ingen grænser for, hvad du i dag kan handle på nettet.  Så du kan selvfølgelig også købe cykler online, og her til jul leverer Cykelshoppen.dk fuldt samlede cykler gratis med egen chauffør. Samtidig yder shoppen fuld returret frem til den 1. februar 2014.

 

Saxo.com
Danmarks første og største internetboghandel, hvor du finder over 4 millioner bøger og e-bøger til salg. Boghandelen leverer gratis ved køb for over 399 kroner, mens du også kan afhente bestilte varer i en fysisk butik på Østerbro i København.

 

BR.dk
Legetøjskæden Fætter BR er også rykket online, hvor de har en stor webshop med alt i legetøj til børn og barnlige sjæle. BR giver fri fragt på ordrer over 400 kroner og yder hele 365 dages returret, mens du også kan bytte eller returnere i den landsdækkende kæde af butikker.

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 19-11-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

4
6 sep 2015 15:22

En god liste som i med snilde kunne opdaterer til 20 gode steder, som vi har beskrevet her på http://juleliv.dk hvor vi har samlet et stort udvalg af både de gode men også billige webshops.

16 okt 2015 10:22

Spartoo har også returret helt til januar måned hvis du kåber julegaver, og de er lidt billigere end Zalando... Har også fundet vildt mange gaveideer lige her, der er til alle. Du kan også skrive eller bede dine venner familie om at skrive en ønskeseddel online, så er du sikker på at købe/få det rigtige.

8 jan 2016 17:41

Nu er listen 2 vintre gammel, så den tåler en lille opdatering.

Jeg vil især foreslå Made4men.dk - Danmarks største butik med alt til mænd fra barberskrabere til boxershorts og skægtrimmere. De var også blandt de store spillere til 2015s julesalg og bliver det helt sikkert til 2016 igen :-)

16 feb 2016 20:33

Det er en fin liste, men der er fokus på de kendte webshops, så der er vel næppe de store "overraskelser" på listen. Selv handler jeg primært på nogle af de små niche webshops. Denne jul var jeg bl.a. forbi Parcellet.dk, der forhandler det fineste udvalg af økologisk børnetøj og babyudstyr. Indpakning er gratis og de bytter helt frem til februar. Det er da super juleservice.

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!