Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

5 webshops, hvor du kan købe de sidste julegaver

2
Forbrugertip
Med to uger tilbage inden juleaften, kan du stadig nå at handle dine julegaver på nettet. Så slipper du for juleræset op og ned ad gågaden, og dine gaver bliver leveret til døren. Vi guider til fem steder, hvor du kan overstå de fleste julegaveindkøb.

TilDigFraMig.dk

Hvis gavekort lige er sagen, så skynd dig ind på Tildigframig.dk. Her finder du et overskueligt udvalg af alt fra biografbilletter til selvforkælelse og sjove spil. Hjemmesiden har en smart søgefunktion, hvor du hurtigt kan søge på gaver, der passer til dit budget.

 

Hm.com/dk

Den svenske tøjgigant H&M finder du selvfølgelig også på nettet. Og det er med et stort udvalg af dame-, herre- og børnetøj, men også et afsnit med indretningsartikler til hjemmet. Leveringen koster 44,90 kr., uanset ordrens størrelse, og leveringstiden er på 3-5 dage.

 

Kop-kande.dk

Den landsdækkende kæde af isenkræmmere finder du også på nettet, hvor du får fri fragt på ordrer over 500 kroner. Du finder det meste i isenkram på Kop-kande.dk, og leveringstiden er på 3-5 dage, medmindre du vælger at få dine varer leveret senere.

Annonce

 

Whiteaway.com

De fleste kender nok Whiteaway.com for deres online salg af hårde hvidevarer, men faktisk finder du også et stort udvalg af blandt andet personlig pleje og cykler. Leveringen af hårde hvidevarer er gratis, og Whiteaway.com hjælper også gerne med bortskaffelse af gamle hvidevarer, mens leveringstiden er på ca. 1-2 hverdage.

 

Bog-ide.dk

Den store boghandlerkæde Bog & idé tilbyder gratis fragt ved ordrer over 500 kroner i deres webshop. Alternativt kan du også bestille dine varer til afhentning i en af deres fysiske butikker, så du sparer fragten. Bog & idé bytter gaver helt indtil påsken 2014 - også dem fra deres webshop.

Tekst: Søren Clemen Ellern Gøttsche
Foto: Alamy
Publiceret: 10-12-2013

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

2
4 maj 2016 13:16

Shop Andando er også et godt bud til julegaver :-)

7 jul 2016 19:36

Hos BY LUX plakater findes der også mange gode gaveideer.

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!