Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

6 gratis apps du ikke kan undvære

Forbrugertip
Hvis du ejer en smartphone eller en tablet, har du adgang til de såkaldte apps, men da det kan være svært at skelne de gode fra de mindre gode, får du lidt hjælp her.

NO GLASSES er rigtig god til dig, der altid glemmer dine læserbriller – eller ikke helt vil indrømme, at du faktisk har brug for et par. App’en gør det nemlig muligt at bruge skærmen på telefonen som et slags forstørrelsesglas, faktisk kan du forstørre teksten hele otte gange.
-Download den på iTunes

 

RASMUS KLUMP egner sig rigtig godt til de mindre børn. Her kan de hygge sig i Rasmus Klumpbiografen, finde ting på myldretegninger, male i malebog, spille vendespil eller lytte til lydbøger med Rasmus Klump og alle hans venner.
- Download den på iTunes eller Google play

 

MOBILPAY gør det lige så nemt at sende penge, som at sende sms. Brug den f.eks., hvis du er ude at spise med din veninde, og hun betaler regningen, så du skylder hende 250 kr. I løbet af et par minutter har du flyttet pengene over på hendes konto. Ved messer og loppemarkeder er flere stande desuden begyndt at bruge app’en, da de ikke har en dankort-terminal.
-Download den på iTunes eller Google play

Annonce

 

Få endnu flere gode råd og smarte tips i Hjemmets TEKNIKHJØRNE

  

WORDFEUD er en online version af brætspillet Scrabble. Uanset, om du spiller mod en af dine venner eller vælger en tilfældig modstander, aktiverer du hjernecellerne samtidig med, at du har det sjovt.
-Download den på iTunes eller Google play

 

YOUSEE TVGUIDE giver dig et godt overblik over dine yndlings tv-kanaler. Du behøver ikke være kunde hos YouSee for at kunne bruge denne app.
-Download den på iTunes eller Google play

 

ETILBUDSAVIS gør det nemt for dig at finde ugens allerbedste tilbud i dagligvarebutikker nær dig. Du kan desuden lave indkøbslister og finde den hurtigste rute til butikken – det er bare supersmart.
-Download den på iTunes eller Google play

Tekst: Julie Svarrer
Foto: Alamy
Publiceret: 20-05-2014

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!