Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

6 ting, du kan bruge eddike til

Forbrugertip
Du kender garanteret det lille trick med at komme lidt lagereddike i vaskemaskinens skuffe i stedet for skyllemiddel, men det er langtfra det eneste, du kan bruge mirakelmidlet til. Her får du 6 gode grunde til at gøre eddike til en del af din husholdning.

DÅRLIGE LUGTE fra f.eks. cigaretrøg fjernes nemt ved at stille en skål med eddike i rummet i et par timer. Du kan også få de sure sko friske igen ved at komme eddike i en forstøverflaske og spraye skoene indvendigt.

 

LÆS OGSÅ: Sådan slipper du af med bananfluer

BLOMSTERBUKETTEN holder sig flottere i længere tid, hvis du kommer lidt eddike og sukker i vandet.


SE MERE: Husk at købe eddike - guide til de bedste madlavningseddiker på gastro.dk

 

VINDUERNE bliver skinnende rene, hvis du vasker dem med en blanding af varmt vand, opvaskemiddel og eddike. Til en spand tilsætter du 1 dl eddike og et par dråber opvaskemiddel.

 

DEODORANTER behøver du ikke bruge mange penge på. I stedet kan du væde en tot vat med eddike og duppe den under armhulerne – det tager svedlugten. Måske bryder du dig ikke om tanken, men sammenlignet med en almindelig antiperspirant deodorant skåner du din hud for mange kemiske stoffer, og lugten af eddike forsvinder efter et minuts tid.

Annonce

 

SALTBELÆGNINGER på skoene bliver ofte et problem om vinteren. Men prøv at duppe en klud i ufortyndet eddike og gnid skoene med den. Du vil opdage, at belægningerne forsvinder uden problemer.

 

KØLESKABET bliver både velduftende og rent, hvis du vasker det med en blanding af eddike og lunkent vand. Husk at gøre dit køleskab rent mindst hver 14. dag, hvis du vil undgå, at bakterierne trives.

Tekst: Julie Svarrer
Foto: Alamy
Publiceret: 28-10-2014

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!