Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

6 ting du skal vide, når du køber julegaver

Forbrugertip
Der er mange ting, der er gode at huske, når du skal købe dine julegaver. Hvordan er byttereglerne for eksempel? Og kan gaverne måske findes billegere på nettet? Her har vi samlet 6 ting, der er gode at vide, når du køber julegaver.

1. SAMMENLIGN priser, hvis du køber julegaver online, for på den måde „nder du nemt og hurtigt den billigste blender, jakke, iPad osv. Pricerunner. dk egner sig rigtig godt til formålet.

 

LÆS OGSÅ: 10 gode steder at handle julegaver på nettet

 

2. TJEK leveringstiden, hvis du handler online. Det er jo vigtigt, at gaven kan nå frem inden jul. Vær desuden opmærksom på, om butikken er E-mærket, som er din garanti for en sikker nethandel.

 

3. HUSK at undersøge reglerne for bytteservice og fortrydelsesret, for i fysiske butikker er en handel i udgangspunkt endelig. De ‹este butikker op til jul markedsfører sig dog med bytteservice, men du bør altid tjekke reglerne. Hvis du køber gaver allerede nu, skal du desuden være opmærksom på, om de kan byttes helt ind i januar – og ikke kun 14 dage frem.

Annonce

 

SE OGSÅ: Flot indpakning til julegaverne

 

4. GIV altid bonen eller kvitteringen til modtageren, også selv om han eller hun slet ikke vil bytte gaven. Nogle butikker tilbyder nemlig prisgaranti, hvilket betyder, at hvis varen bliver sat ned i januar til det store udsalg, kan man få prisforskellen udbetalt.

 

5. OVERVEJ nøje, om et gavekort er en god idé. Et gavekort skal nemlig bruges hurtigst muligt, da pengene kan være tabte, hvis butikken lukker eller går konkurs. Husk også, at modtageren som regel ikke kan bytte
gavekortet til kontanter.

 

PRØV OGSÅ: 10 julegaver, du selv kan lave

 

6. PAK ikke elektronik ud af emballagen – heller ikke selv om du synes, det er kedeligt at give en mobiltelefon eller en tablet i en papæske. Mange steder skal man nemlig sende varen retur i den originale indpakning.

 

Tekst: Julie Svarrer
Foto: Alamy
Publiceret: 25-11-2014

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!