Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

7 sparetip: Hold sommerferie på budget

Forbrugertip
Endelig ferietid, og hvor er det bare fantastisk at kunne slappe af, bade, spise god mad og … bruge penge! Sommerferien bliver nemlig ofte en bekostelig affære, men faktisk kan du sagtens få nogle skønne uger, uden at det går ud over pengepungen.

LAV selv dine ispinde og frys en stor stak ned. Sommertid er istid, men isboderne ved også godt, hvad de skal tage for en lille sodavandsis eller en gammeldags med kugler. I Hjemmet i næste uge får du masser af inspiration til at lave lækre og billige ispinde.

 

gratis på museum rundt omkring i hele landet på udvalgte dage. Esbjerg Museum har f.eks. gratis adgang hver onsdag, mens du ikke betaler noget for at komme ind på Ny Carlsberg Glyptotek i København om søndagen.

 

TAG en hel dag ud i naturen og oplev, hvor fantastisk Danmark er om sommeren. I skoven kan du måske finde lækre brombær eller få øje på vilde dyr. Ved søen kan du fiske, og på stranden kan du bade og samle smukke sten. På naturstyrelsen.dk kan du få inspiration til din udflugt.

Annonce

 

FIND gratis underholdning ved at tænke lidt kreativt. Har du en krydsogtværs liggende, som du ikke har fået løst endnu? Kan du låne en fantastisk krimi på biblioteket eller af din veninde? Eller hvad med at bage snobrød over bål med børnebørnene?

 

SKIFT restaurant-besøget ud med picnic ved søen eller i skoven. Hvis vejret er dårligt, kan I købe mad fra en god restaurant og tage den med hjem. På den måde sparer I drikkevarerne.

 

BYT dig til en fantastisk ferie og spar hotelregningen. På bytbolig. com kan du skifte dit hus eller din lejlighed ud med en feriebolig i Barcelona, Paris eller et andet lækkert sted. Der er mange, som drømmer om en ferie i Danmark.

 

HOLD en havefest for din familie eller gode venner og bed gæsterne om at medbringe en dejlig sommerret til den fælles buffet. Det kommer der ofte et lækkert måltid ud af, og værten slipper for at stresse over madlavningen.

Tekst: Julie Svarrer
Foto: Alamy
Publiceret: 22-07-2014

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!