Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

7 nemme råd: Spar penge - helt enkelt

Forbrugertip
Har jul, nytår og januarudsalget drevet rovdrift på din pengepung? Så læs med her, hvor du får 7 enkle spareråd, der kan bringe dig nemt og billigt gennem februar.

DROP FASTNETTELEFONEN, for ofte følger der et dyrt abonnement med. Du kan hurtigt spare omkring 3.000 kr. årligt ved kun at have en mobiltelefon. 

 

GÅ DINE ABONNEMENTER efter i sømmene. Har du den billigste forsikring? Betaler du for noget, du alligevel ikke bruger, f.eks. bogklub eller fitnesscenter? Ofte vil du relativt nemt kunne spare mange penge her. 

 

SKIFT DYRE MADVARER UD med billige. Lav f.eks. en rødbedesalat i stedet for en tomatsalat. Du kan ofte få et kilo rødbeder til fem kroner, hvor cherrytomater koster 20 kr. for få 100 gram. 

 

LÆS OGSÅ: 10 strømsparende tips - sådan sparer du penge på din el-regning

 

SPIS, FØR DU HANDLER, og undgå på den måde at købe mere, end du har brug for. Hvis du går sulten rundt i supermarkedet, vil du lettere blive fristet til at putte søde sager og dyrt fastfood i kurven. 

Annonce

 

LAD BILEN STÅ, og tag cyklen på arbejde eller ned i Brugsen. Selv om det er koldt, koster benzin stadig mange penge, og der er ingen grund til at starte bilen for en kort tur på fem-syv kilometer – du kan jo bare tage varmt tøj på. 

 

SPIS SUPPE mindst én gang om ugen. Det smager ikke bare fantastik, det er også en gode måde at få brugt grønsagsrester på – rødbeder, gulerødder, porrer, løg, rodfrugter – kun fantasien sætter grænser. 

 

KØB ET NYT TOILET. Prisen på vand stiger hele tiden. Derfor kan du spare mange penge om året ved at skifte dit gamle toilet ud med ét, der er vandbesparende. På den måde tager du også hensyn til miljøet.

 

 

Vidste du....

 

... danskerne er blandt de folk i Europa, der bruger færrest penge på fødevarer? Kun 10 procent af vores indkomst går til mad. Til gengæld bruger vi rigtig mange penge på vores bolig.

 

 

Tekst: Julie Svarrer
Foto: All Over
Publiceret: 04-02-2014

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!