Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

7 små sparetip med stor effekt

Forbrugertip
Du kan spare flere hundrede kroner om måneden næsten uden at lægge mærke til det, hvis du følger syv helt enkle sparetips.

KØD er dyrt, så der er penge at spare, hvis du snupper en kødfri dag om ugen. Her i forårsvarmen er kolde grønsagssupper et hit, eller hvad siger du til rødbededeller eller en spinattærte?

 

INDKØBSPOSER koster omkring 2,50 kroner stykket. Det lyder ikke af meget. Men køber du to poser, hver gang du handler, og handler du tre gange om ugen, bliver det til næsten 400 kroner på et år. Gør det til en vane altid at have en mulepose eller to med i din håndtaske.

 

FERIER behøver ikke koste en formue – især ikke, hvis du bytter bolig med nogle i et andet land, på den måde sparer du alle omkostningerne til hotel og får samtidig lov til at bo lokalt. Klik ind på f.eks. bytbolig.com.

 

STØRRE FORBRUGSVARER som f.eks. en vaskemaskine eller et spisebord bør du aldrig købe, før du har sammenlignet prisen på f.eks. pricerunner.dk. Her kan du hurtigt og nemt finde den billigste vare og spare alt fra et par hundrede kroner til flere tusinde.

Annonce

 

KØLESKAB OG FRYSER bruger meget energi – især hvis temperaturen er for lav. Temperaturen i køleskabet skal være +5 grader, mens temperaturen i fryseren skal være -18 grader. For hver grad, temperaturen sænkes yderligere, stiger elforbruget med to til fem procent.

 

TELEFONEN koster måske mere, end den behøver? Hvis det er lang tid siden, du har ændret abonnement, kan der være mange penge at spare. Ring til dit teleselskab og spørg, om de ikke har et bedre tilbud – eller skift til et andet.

 

IS er et must i forårsvarmen, men du behøver ikke gå i kiosken og give 22 kr. for en Magnum. Lav i stedet dine egne billige (og sunde is) ved at dyppe halve bananer i mørkt chokolade, sætte dem på en pind og komme dem i fryseren. Du kan også fryse saftevand eller smoothie i isforme.

Tekst: Julie Svarrer
Foto: Alamy
Publiceret: 10-06-2014

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!