Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

8 gode råd til rejsen

Forbrugertip
Nu er sommeren her endelig! Og hvis du er ved at planlægge årets ferie, får du her de bedste rejse-råd, der både sparer dig tid, penge og besvær.

HUSK ALTID at have dit gule sundhedskort (det tidligere sygesikringsbevis) og forsikringspolicer på dig.


TAG EN KOPI af dit pas og din billet. Opbevar originalerne i din håndbagage og kopierne i din kuffert. Hvis det ene sæt bliver væk, har du altid en backup.

 

FÅ ET PILLEPAS, hvis du medbringer medicin, der indeholder sløvende eller euforiserende stoffer, f.eks. sovemedicin. Der er en rød trekant på pakningen. Pillepasset er en attest på, at den medicin, du medbringer, kun er til eget brug. Du får passet på apoteket.

„

MEDBRING TO KREDITKORT, der kan bruges i udlandet. Og opbevar dem to forskellige steder.
‡

TJEK DINE FORSIKRINGER. Hvis du rejser inden for Europa, dækker det gule sundhedskort og det blå EU-sygesikringsbevis det meste. Skal du derimod på ferie uden for Europa, skal du selv sørge for at tegne en forsikring. Er du fyldt 70 år, bør du være særlig opmærksom på, at nogle forsikringer ikke dækker i udlandet.

Annonce

 

‰VÆR OPMÆRKSOM PÅ, at mange forsikringsselskaber har en rejseforsikring indlejret i indboforsikringen. Er det tilfældet, behøver du altså ikke tegne en rejseforsikring, når du booker ferien – heller ikke selv om selskabet opfordrer til det.

 

SLUK FOR INTERNETTET på din mobiltelefon. Mange telefoner henter automatisk opdateringer, mails, RSS-feeds og andet indhold på nettet. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. De fleste hoteller har gratis trådløst internet, du kan bruge i stedet for.
Œ
KLAG MED DET SAMME, hvis du er utilfreds med hotellet, din plads i flyet eller måden, din bagage er blevet håndteret på. Venter du, til du kommer hjem, risikerer du, at selskabet ikke tager dig alvorligt. Få desuden skriftlig dokumentation på, at du har klaget.

Tekst: Julie Svarrer
Foto: Alamy
Publiceret: 24-06-2014

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!