Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

8 uundværlige malertips

Forbrugertip
Intet frisker dit hjem op som nymalede vægge. Før du svinger penslen, får du her otte simple råd til en vellykket maling.

► VÆLG EN GOD MALING. Så slipper du for at male den samme væg igen og igen. Malingen holder også bedre. Desværre hænger pris og kvalitet ofte sammen.

 

► GØR FORARBEJDET ORDENTLIGT. At spartle huller, slibe ned, vaske og dække af tager som regel over halvdelen af tiden. Det er kedeligt, men nødvendigt for et godt resultat.

 

► HVIS DU DÆKKER GULVET AF MED PLASTIK, skal du være opmærksom på, at det blive  meget glat. Pas på, du ikke falder! Har du trægulv, er det bedre at dække af med papir.

 

► HOLD TEMPERATUREN PÅ „… GRADER, når du maler indendørs. Så er tørretiden omkring 8 timer. Er det for koldt, er malingen længere tid om at tørre, mens en høj rumtemperatur forhindrer malingen i at hærde ordentligt.

Annonce

 

► MAL I DAGSLYS, hvis du har mulighed for det. Alternativt kan du bruge en malerlampe. Den er dyr i strøm, men uundværlig, hvis du gerne vil male om aftenen her i de mørke måneder.

 

► FLYT MØBLERNE helt ud af rummet, hvis du har et sted at opbevare dem. Ellers kan du dække dem til med plastik og flytte dem ind midt på gulvet. Bare sørg for, at du har 1 meter at arbejde på.

 

► START MED VÆGGENE, hvis du skal male både vægge og paneler. Mal gerne et par millimeter ned på panelet med vægmalingen – så bliver der en fin overgang mellem panel og væg.

 

► MAL ALTID MED EN VANDBASERET maling. Det er bedst for miljøet og for dig.

 

LÆS OGSÅ: 7 enkle tips: Få styr på dit rod

 

LÆS OGSÅ: 8 gode vaskeråd

 

LÆS OGSÅ: 6 ting, du skal vide om elcykler

Tekst: Julie Svarrer
Foto: All Over
Publiceret: 11-08-2015

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!