Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

9 tips til din digitale sikkerhed

4
Forbrugertip
Sådan navigerer du sikrest rundt i den digitale verden.

Føler du dig usikker, når du navigerer rundt på din computer, på internettet og på facebook? Her får du 9 tips tip, hvordan du sikrest gør det.

 

1. BESKYT DIG mod skadeligeprogrammer med et antivirusprogram. Både dine pc'ere, tablets og smartphones skal beskyttes.

 

2. HOLD DINE enheder opdateret. Hackere og skadelige programmer udnytter sikkerhedshuller i dine programmer og apps.

 

3. UNDGÅ SKADELIGE downloads,når du besøger hjemmesider. Tjek, at din browser

 

4. VÆR FORSIGTIG med at klikke på links eller følge anvisninger i e-mails, du får tilsendt uopfordret.

 

5. BRUG GODE passwords. Det vil sige lange passwords med både bogstaver, tal og tegn. Brug altid forskellige passwords til forskellige tjenester. Derved undgår du, at afsløringen af et enkelt password giver hackere adgang til alle dine tjenester. Skift password jævnligt.

Annonce

 

6. TAG SIKKERHEDSKOPIER af dine data. Det sikrer dig mod at miste dokumenter, mails, billeder m.v., hvis du mister din enhed, eller hvis den går i stykker.

 

7. BESKYT DINE persondata. Svindlere prøver hele tiden at franarre dig fortrolige data ved at sende links, der foregiver at lede dig til din bank eller Skat.

 

8. PAS PÅ flytbare medier. USB nøgler, cd'er og transportable harddiske kan være inficeret med skadelige programmer. Undgå at bruge dem, hvis de kommer fra en computer, du ikke kender.

 

9. UNDGÅ AT åbne trådløse netværk. Hvis du bruger trådløst netværk på f.eks. en café, bør du sikre dig, at det er beskyttet mod kryptering af typen WPA eller WPA2 eller bedre. Ellers risikerer du at give hackere mulighed for at opsnappe adgangskoden til din mailkonto.

 

Kilde: Rådet for digital sikkerhed

 

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du at blive køresyg

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du duggede ruder

LÆS OGSÅ: Sådan kan du spare på vandet

Tekst: Julie Svarrer
Foto: Alamy
Publiceret: 24-02-2015

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

4
18 apr 2016 17:07

Et 10. tip kunne være, at man aldrig skal handle på webshops der ikke er SSL sikret. SSL sikring sikrer at din kortdata kryperes ordentligt og ikke kan stjæles af andre hjemmesider.  Et SSL certifikat kan kendes ved at der er en grøn hængelås oppe ved hjemmeside adressen lige som på denne hjemmeside om en WordPress Manual: https://wpmanualen.dk/ 

Mvh.

Netkongen

1 maj 2016 16:37
Sørg også for at tjekke dit domæne, hvis du vælger at købe et, der har været brugt før af anden part. Mange gange gemmer der sig skadelige links fra alskens hjemmesider, som dernæst vil påvirke din hjemmeside. Og sørg altid for at benytte ægte plugins og templates, hvis du arbejder i WordPress. Se et eksempel på en WordPress hjemmeside her: http://domaeneguide.dk/. Siden er en guide, der hjælper dig med at vælge det rigtige domænenavn.
1 maj 2016 16:38
Sørg også for at tjekke dit domæne, hvis du vælger at købe et, der har været brugt før af anden part. Mange gange gemmer der sig skadelige links fra alskens hjemmesider, som dernæst vil påvirke din hjemmeside. Og sørg altid for at benytte ægte plugins og templates, hvis du arbejder i WordPress. Se et eksempel på en WordPress hjemmeside her: http://domaeneguide.dk/. Siden er en guide, der hjælper dig med at vælge det rigtige domænenavn.
1 maj 2016 16:40
Sørg også for at tjekke dit domæne, hvis du vælger at købe et, der har været brugt før af anden part. Mange gange gemmer der sig skadelige links fra alskens hjemmesider, som dernæst vil påvirke din hjemmeside. Og sørg altid for at benytte ægte plugins og templates, hvis du arbejder i WordPress. Se et eksempel på en WordPress hjemmeside her: http://domaeneguide.dk/ Siden er en guide, der hjælper dig med at vælge det rigtige domænenavn.
Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!