Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

De bedste tip til januarudsalget

1
Forbrugertip
Der er godt gang i butikkernes januarudsalg i disse dage. Men hvordan får du overblik over de mange tilbud? Og hvordan undgår du at blive fristet til at købe en masse du ikke mangler? Her har vi samlet 5 gode og konkrete råd, der hjælper dig udenom januarudsalgets mange faldgruber.

FIND UD AF, HVAD DU MANGLER, og gå målrettet eft‚er det. Hvis du shopper på må og få, ender du oft‚e med at købe en polkaprikket trøje, bare fordi den er billig, eller en stegepande, du i virkeligheden slet ikke har plads til.

 

LÆS OGSÅ: 7 ting du skal vide, når du handler på nettet

OVERVEJ om prisen nu også er god, eller om du automatisk antager det, bare fordi der står ”udsalg” på et gult skilt. Undersøgelser viser nemlig, at det alene er nok til at få os til at købe mere. Vær også opmærksom på, at mange butikker ikke tilbyder fortrydelsesret eller ombytningsret, når det gælder udsalgsvarer.

SHOP ONLINE, for det er mere overskueligt end at handle i fysiske butikker. Samtidig kan du nemt sammenligne priser i forskellige webshops og på den måde nde det allerbedste tilbud. Du kan f.eks. sammenligne priser på pricerunner.dk.

SLÅ TIL, hvis du længe har manglet en ny vaskemaskine, spisebord eller blender. O‚e kan du spare mange tusinde kroner i januar på at købe møbler, hårde hvidevarer eller elektronik. Hvis du har shoppet i december i stedet for, har du sandsynligvis givet fuld pris. Det kan derfor være en god idé at undersøge, om butikken tilbyder prisgaranti. Prisgaranti dækker nemlig over, at forbrugeren i helt op til 30 dage e‚er et køb har krav på at få di”erencen tilbage, såfremt han eller hun har fundet den samme vare billigere.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ, at nogle butikker skriver forkerte• eller alt for høje før-priser på deres udsalgsvarer. Så selv om du tror, du sparer penge, er det måske slet ikke tilfældet. Hvis du opdager det, kan du kræve at få et afslag•i den pris, du har betalt.

Annonce
Tekst: Julie Svarrer
Foto: Alamy
Publiceret: 13-01-2015

Relaterede artikler

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

1
25 mar 2017 19:34

Rigtig gode tips! Internettet er bestemt noget man burde overveje, der er altid penge at spare, da man har et meget større udvalg af butikker at vælge imellem. Jeg plejer gerne at benytte mig af rabatkoder når jeg handler på nettet.

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at deltage

Er du ikke medlem endnu?

 

Så meld dig ind, og få mulighed for...

 

  • At kommentere artikler, deltage i vores debatforum og give de andre brugeres billeder 'thumbs up'
  • At lave din helt egen side med f.eks. en blog, dit eget fotoalbum og meget meget mere..

Vi glæder os til, at kunne byde dig velkommen her på Hjemmet.dk!